free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του αδικείται από το τελικό 1-1 κόντρα στην Αγία Παρασκευή, επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος.

 

 

 

Στις θετικές εμφανίσεις επέστρεψε δριμύτερος ο Αθηναϊκός, αναδεικνύοντας πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο  κόντρα στην Αγία Παρασκευή. 

Το τελικό 1-1 απέναντι στην φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, ωστόσο, αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, διότι οι «Λόρδοι» δέχθηκαν στο 85ο λεπτό το τέρμα της ισοφάρισης κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού δημιούργησαν κι έχασαν σωρεία ευκαιριών να πετύχουν μία πολύ σημαντική νίκη, που θα τους επέτρεπε να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Χρήστου Κιούρκου: 

«Είμαστε στενοχωρημένοι για την έκβαση του αγώνα. Βάσει της εξέλιξης του αγώνα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Μπήκαμε με πολύ θάρρος κι αποφασιστικότητα κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα με στόχους ανόδου, όπως είναι η Αγία Παρασκευή. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, ενώ χάσαμε πληθώρα σημαντικών ευκαιριών να πετύχουμε το 2-0. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο σε τέσσερις τουλάχιστον περιπτώσεις αγγίξαμε το δεύτερο γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε. Κι αντί να «κλειδώσουμε» τη νίκη, λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου κι έτσι δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο 85ο λεπτό. Δυστυχώς μας έμεινε η πίκρα. Πλέν δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Συνεχίζουμε τη προσπάθεια, με ξεκάθαρο στόχο να οριστικοποιήσουμε την παραμονή μας».

Related posts

Είχε την τύχη με το μέρος του ο ΑΟ Περιστερίου (3-2)

Abola Team

Τσαβαλιάς: «Τεράστια νίκη ψυχολογίας»

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Πολύ δύσκολο το έργο μας»

Kώστας Παλαιολόγος