free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Είχαμε πρόβλημα στην μετάβαση»

Στους τομείς που εξώθησαν την ομάδα του στην εντός έδρας ήττα από τον Χολαργό, εστίασε ο τεχνικός των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης.

 

 

Σε εντός έδρας ήττα 1-2 από τον αξιόμαχο και ιδιαίτερα φορμαρισμένο Χολαργό, υποχρεώθηκαν τα Σούρμενα, σε μία αναμέτρηση, η οποία επεφύλασε αρκετές συγκινήσεις, ανατροπές και εναλλαγές συναισθημάτων. 

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Γιάννης Μητρούσης στις δηλώσεις που παραχώρησε, εντόπισε το σημαντικότερο θέμα, που αντιμετώπισε η ομάδα του κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης αναμέτρησης και το οποίο της στοίχισε την ήττα

 

«Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο κι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε σχετικά νωρίς. Στην συνέχεια δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο τέρμα, που θα μας έδινε την δυνατότητα α πατήσουμε πάνω σ’ αυτό και να διαχειριστούμε καλύτερο το ματς. Δε το καταφέραμε. Απεναντίας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δεχθήκαμε δύο μαζεμένα γκολ από τον Χολαργό, με άμεση συνέπεια να χάσουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι το σημαντικότερο πρόβλημα, που παρουσιάσαμε τακτικά, είχε να κάνει με το θέμα που αντιμετωπίσαμε στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και δεχθήκαμε δύο πανομοιότητα γκολ από τους αντιπάλους μας . Πλέον από εδώ ακι στο εξής, θα δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, αφού ξεκινάμε ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν»

 

Related posts

Κουσάνας: «Ευκαιρία να αξιολογήσουμε το ρόστερ»

Μητρούσης: «Κάναμε πολύ μεστή εμφάνιση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μητρούσης: «Δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα»

Kώστας Παλαιολόγος