free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Σημείο κλειδί το ακυρωθέν μας γκολ»

Στις πτυχές που οδήγησαν στην ήττα από τα Πετράλωνα αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

 

 

 

 

Την πρώτη του ήττα ως προπονητής του ΑΟ Χαίδαρίου γνώρισε ο Νίκος Παπαρούνης στην αναμέτρηση με τα Πετράλωνα.

 

Το φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-1 από τους «κυανέρυθρους» . Με τον έμπειρο προπονητή να δηλώνει τα εξής: 

«Δυστυχώς επαληθεύτηκα όταν την προηγούμενη εβδομάδα μιλώντας για τα Πετράλωνα, έκανα λόγο για πληγωμένο θηρίο. Οι αντίπαλοί μας είχαν αυξημένο βαθμολογικό κίνητρο,. Ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς και να μας βάλουν τους δικούς τους κανόνες. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε πάρα πολύ να αλλάξουμε την κατάσταση, πιέσαμε, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το συγκεκριμένο ματς.

 

Θεωρώ ότι σημείο – κλειδί του αγώνα ήταν η ακύρωση ενός δικού μας γκολ ως οφσάιντ στο 65ο λεπτό. Εφόσον το συγκεκριμένο γκολ ίχε μετρήσει, εκτιμώ ότι θα είχαμε και τα χρονικά περιθώρια, αλλά και ψυχολογικά θα αποκτούσαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

Αυτό που προέχει πλέον, είναι να δουλέψουμε για την επόμενη περίοδο.

  

Και στα επόμενα παιχνίδια θα αρχίσουεμ να κάνουμε δοκιμές, αλλά και αν δίνουμε χρόνο συμμετοχήε σε παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, ενώ θα έχω την δυνατότητα να μορ΄φωσω ξεκάθαρη άποψη αναφορικά με το υλικό πάνω στο οποίο θα μπορέσω να υπολογίζω για την επόμενη περίοδο»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ 4-1

abola10

Ευχαριστίες Ρουφ για τη φιλοξενία της Διάνας

abola10

ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ 6-2 | Τα στιγμιότυπα

admin