free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Περιμένει τον κόσμο του ο Αήττητος Σπάτων

Με ανακοίνωσή του, ο Αήττητος Σπάτων εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την παρουσία του κόσμου στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας.

 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, κόπηκαν μόλις 51 εισιτήρια. Ωστόσο, είναι φανερή η ελπίδα να προσέλθουν περισσότεροι φίλαθλοι στη διαδικασία των μπαράζ, καθώς η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή τους.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Σε κάθε άλλη των περιπτώσεων αυτή η σελίδα θα έπρεπε να είχε πάρει φωτιά από πανηγυρισμους και να είχε γεμίσει από ευχές και συγχαρητήρια απ όλους μας.

Φαίνεται πως κάποιοι δεν έχουμε καταλάβει ότι είμαστε 2η συνεχόμενη χρονιά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈΣ και μάλιστα φέτος στο πιο δύσκολο ίσως πρωτάθλημα, αυτό της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

ΝΑΙ ΤΟ ΣΆΒΒΑΤΟ μια αγωνιστική πριν την λήξη του Πρωταθλήματος (τελευταία αγωνιστική έχουμε το ΡΕΠΌ μας) ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΆΤΩΝ με 14 ολόκληρους βαθμούς μπροστά στον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής στέφθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και περιμένει τα μπαράζ για την οριστική ΆΝΟΔΟ στην Β’ Εθνική κατηγορία ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΩΝ 70 ΧΡΌΝΩΝ.

Για όλα αυτά λοιπόν κάποιος θα περίμενε ότι το ΓΉΠΕΔΟ ΣΠΆΤΩΝ το ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ το Σάββατο στο τελευταίο παιχνίδι του Πρωταθλήματος για την ομάδα μας, θα είχε ΠΆΡΕΙ ΦΩΤΙΆ από τους πανηγυρισμους μια μίνι δηλαδή φιέστα από τον κόσμο του και αντί αυτού;;;; τι είδαμε;;;; αντέχετε να διαβάσετε;;;;;

Διαβάστε λοιπόν…

Στο γήπεδο βρέθηκαν και κόπηκαν,

45 εισιτήρια των 10 ευρώ

6 εισιτήρια των 5 ευρώ

Σύνολο 51 εισιτήρια και εισπράξεις 480 ευρώ.

ΈΞΟΔΑ ΑΓΏΝΑ;;; 1200 ευρώ περίπου…

Επίσης στο γήπεδο βρέθηκαν 60 περίπου μαθητές σχολείων και περίπου ακόμα 20 από προσκλήσεις ΕΠΟ κλπ.

Σύνολο;;;; 150 περίπου θεατές…..

ΑΠΟΡΊΑ ΜΟΥ;;; που είναι ο κόσμος που στηρίζει την ομάδα;;; τι φταίει αυτή την φορά;;; ποια δικαιολογία θα βρούμε να πούμε γιατί δεν είμαστε κοντά στην ομάδα που σε ένα διάστημα μόνο 2,5 χρόνων έχει καταφέρει να ανέβει 3 κατηγορίες;;; που στο μικρό αυτό διάστημα έχει κάνει τον κύκλο της ΕΛΛΑΔΑΣ το όνομα του ΑΗΤΤΗΤΟΥ και τις πόλης των ΣΠΆΤΩΝ;;;

 

ΟΜΩΣ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ, ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΘΏΡΙΟ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΑ ΜΠΑΡΆΖ ΝΑ ΔΕΊΞΟΥΜΕ ΌΤΙ Ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ ΣΠΆΤΩΝ ΈΧΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΟΥ, ΈΧΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΆΘΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΔΎΝΑΜΗ ΤΟΥ.

 

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση και ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΆΤΩΝ βάζει σε λειτουργία τον ΣΎΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΆΘΛΩΝ ΤΟΥ, όμως δεν αρκεί αυτό γιατί ενώ η παίκτες του ΗΡΟΔΌΤΟΥ π.χ γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους τους το Σάββατο και στους δικούς μας παίκτες έμεινε η πίκρα και η απορία

ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΣΟΥ ΑΗΤΤΗΤΕ;;;

εμείς δώσαμε και κάναμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να είμαστε Πρωταθλητές και με διαφορά από 11 έως 14 βαθμούς και σας θέλουμε κοντά μας… και βέβαια δεν το είπαν με λόγια αλλά το διάβαζε κανείς στα μάτια τους και ευχαρίστησαν με το χειροκρότημα τους στο τέλος του αγώνα με το ΚΙΒΕΡΗ τους φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, αυτούς τους λιγοστούς που με το θερμό χειροκρότημα τους έδειξαν την αγάπη τους.

 

Σαν επίλογο θα ήθελα να πω….

 

ΉΡΘΕ Η ΏΡΑ ΝΑ ΔΏΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΌ ΠΑΡΌΝ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΆΝΕΙ.

 

Αυτά σαν αγάπη για όλους γιατί είναι λόγια που βγήκαν αυθόρμητα μέσα από αγάπη γιατί γνωρίζω την δύναμη της ομάδας μας, γιατί ξέρω ότι στα δύσκολα οι φίλαθλοι της ομάδας είναι ΌΛΟΙ ΚΟΝΤΆ ΤΗΣ…

 

Υ. Γ. Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσουμε τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του γραφείου Συνδέσμου για να καταθέσουμε τις αιτήσεις που παραλάβατε το Σάββατο ή να πάρετε όσοι δεν έχετε πάρει.

 

Με εκτίμηση και σεβασμό

 

Κ. Α. ΒΑΜΒΑΚΗΣ»

Related posts

Πήρε Χαραλαμπίδη ο Αστέρας Ιτέας!

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Τέσσερις αναβολές αγώνων

Abola Team

Ν. Λεμονής :«Εγώ κάνω κουμάντο στην Προοδευτική και δεν δέχομαι εκβιασμούς»

Abola Team 3