free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Δεν δείξαμε το απαιτούμενο πάθος»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στην τρίτη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Νέα Ιωνία, επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

 

Στην τρίτη συνεχόμενη ήττα του το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ υποχρεώθηκε ο Ήφαιστος Περιστερίου, αυτή τη φορά με «θύτη» την Νέα Ιωνία με 1-0. 

Οι ροσονέρι» δεν έφτασαν την απόδοσή τους σε επιθυμητά επίπεδα, γεγονός το οποίο συνέβαλε καταλυτικά στην έκβαση του αγώνα. 

Κι απέναντι σε ένα σύνολο, το οποίο κυριολεκτικά έπαιζε τα … ρέστα του όσον αφορά το κυνήγι της παραμονής. 

Ο τεχνικός Θόδωρος Τρανός στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στους λόγους που έχουν φέρει πίσω την ομάδα του αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα:

 

«Θεωρώ ότι κόντρα στην Νέα Ιωνία δεν δείξαμε το απαιτούμενο πάθος, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα, που θέλαμε. Οι αντίπαλοί μας επέδειξαν μαχητικότητα, αφού έδιναν ένα πολύ σημαντικό αγώνα για την επιβίωσή του και σαφέστατα είχαν πολύ υψηλότερο κίνητρο από την ομάδα μας, η οποία από τα προηγούμενα άτυχα αποτελέσματα, πουμας έβγαλαν εκτός διεκδίκησης τίτλου, μας άδειασαν ψυχολογικά και πνευματικά. Με άμεση συνέπεια να μη μπορούμε να βγάλουμε, αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε και θα επιδιώξουμε να επανέλθουμε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα και τις πειστικές εμφανίσεις».   

 

 

Related posts

Παρελθόν και ο Μαρούσης από το Παλαιό Φάληρο

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Μας μένει πικρία για την ισοφάριση στο 86’…»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανακοίνωσε τους Τζαφάι και Βασιλάκο ο Άρης Βασιλάκος

Kώστας Παλαιολόγος