free page hit counter
18.7 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωση του Εθνικού: «Την Κυριακή πάμε Ρόδο να πάρουμε το πρωτάθλημα!»

Ανακοίνωση – κάλεσμα για τον κρίσιμο αγώνα της Ρόδου εξέδωσε ο Εθνικός Πειραιά. Οι πειραιώτες ψάχνουν τη νίκη που θα τους χαρίσει το πρωτάθλημα και μια θέση στα μπαράζ ανόδου στη Football League.

 

Αναλυτικότερα:

 

«ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

 

Την Κυριακή πάμε όλοι στη Ρόδο να πάρουμε το πρωτάθλημα και να ξεχάσουμε για πάντα την Γ Εθνική. Εμείς από την κερκίδα και η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, όλοι μαζί γιατί ΔΕΝ Σ’ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ. Και θα ‘μαστε όλοι εκεί δίπλα στην ομάδα , όπως θα ‘μαστε και του χρόνου όταν θα ανεβαίνουμε στην Σούπερ Λιγκ.

 

Έχει βρεθεί τσάρτερ για Ρόδο και αν μαζευτούμε 180 άτομα το εισιτήριο είναι 120 ευρώ. Αδέλφια είναι δύσκολοι οικονομικά καιροί, αλλά ας δούμε αν μπορούμε να μαζευτούμε και να πάμε με το τσάρτερ. Και όποιος μπορεί να συνεισφέρει έστω και 1 ευρώ παραπάνω θα βοηθήσει να έρθει και κάποιος ακόμα αδελφός μας μαζί. Δηλώστε αν ενδιαφέρεστε και μπορείτε, ώστε να κανονιστούν τα διαδικαστικά.

 

Για να προλάβουμε πρέπει η εκδήλωση ενδιαφέροντος καθενός μας να γίνει μέσα στην Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη στην Ντίνα (210-4170439).

 

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και δεν μας σταματάει ΚΑΝΕΝΑΣ και ΤΙΠΟΤΑ».

 

 

Related posts

«Διαζύγιο» με τον Νταλαμπίρα

Kώστας Παλαιολόγος

Μωϋσίδης στον Εδεσσαϊκό

Abola Team 2

Τεσσάρα η Θύελλα Ραφήνας, τον Α.Ο Παθιακάκη στο γήπεδο Αγίου Στεφάνου

Τάσος Ζαφειρίου