free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έκπληξη προκάλεσε στον Ιωνικό Νικαίας η ανακοίνωση της Ρόδου

Ο Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση σε εκείνη της Ρόδου, μέσα στην οποία εκφράζει την έκπληξη του, σε όσα επικαλείται ο νησιώτικος σύλλογος…

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Νικαιωτών: “Μεγάλη έκπληξη μας προκάλεσε η ανακοίνωση του φιλικού σωματείου ΑΣ Ρόδος, σχετικά με την διαιτησία στο μεταξύ μας παιχνίδι το Σάββατο 24 Μαρτίου στη Νεάπολη. Ο Ιωνικός σχεδόν σε όλη την αγωνιστική περίοδο έχει υποφέρει από κακές διαιτησίες που μας έχουν «κοστίσει» και πραγματικά δεν μπορούμε να ξέρουμε τους λόγους. Στον αγώνα του Σαββάτου ο Ιωνικός κατέβαλε κάθε προσπάθεια,  εντός και μόνο του αγωνιστικού χώρου . Εκεί αρχίζουν τα παιχνίδια κι εκεί τελειώνουν για εμάς. Το ότι η διαιτησία ήταν 50-50 καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, μάλλον δεν άρεσε στην αντίπαλο. Αν οι υπεύθυνοι του ΑΣ Ρόδος θέλουν να βαυκαλίζονται, προσπαθώντας να επηρεάσουν λανθασμένα την κοινή γνώμη ή κινούνται στοχευμένα για να δημιουργήσουν κλίμα αναταραχής και αποσυντονισμού λίγο πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, το σίγουρο είναι ότι θα αποτύχουν.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας ,με μόνη «βοήθεια»,  των παικτών και του προπονητικού team μας αλλά και του κόσμου μας , όπου και αυτόν μας τον στέρησαν στις τελευταίες αγωνιστικές.

 

Τέλος, δεν μπορούμε να βρούμε κάποιο «έγκλημα», ή «μυστήριο» , στο γεγονός ότι παραβρέθηκε ο Κος Γιώργος Σπανός στις κερκίδες και ο κος Ηρακλής Τσίκινης στην θέση του Γενικού αρχηγού της ομάδας μας , ούτε και θεωρούμε πως υπήρχε κάποιος λόγος να αναφερθούν ονομαστικά , εκτός αν οι υπεύθυνοι για την σύνταξη της ανακοίνωσης της Ρόδου, θέλουν απλά να μας υπενθυμίσουν την ιδιότητα του 1ου καθώς και την προ ετών ιδιότητα του 2ου ή να εκμεταλλευτούν τα ονόματα τους προκειμένου ν αποκτήσει δημοσιότητα το δελτίο τύπου που εξέδωσαν. Ελπίζουμε ότι οι αιχμές που αφήνονται για τα δυο αυτά πρόσωπα, να υπάρχουν μόνο για να συμπληρώσουν το ήδη, υπερβολικά φορτισμένο κείμενο της Ρόδου. Όλοι γνωρίζουν την φιλική  σχέση του κου Γιώργου Σπανού (γέννημα-θρέμμα Νικαιώτη), με τον Πρόεδρο του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κο Μάκη Αποστόλου καθώς και το ότι ο πατέρας του, Μιχάλης Σπανός ,έχει διατελέσει Πρόεδρος της ομάδας μας, αλλά και την αντικατάσταση του προσφάτως παραιτηθέντος γενικού αρχηγού, από τον κο Τσίκινη. Θα παρακαλούσαμε λοιπόν, πριν χρησιμοποιήσετε ονόματα αφήνοντας αστεία υπονοούμενα, να κάνετε μια επιβεβαίωση, για να μην βρίσκεστε εκτεθειμένοι. Ευχόμαστε στο Α.Σ. Ρόδος, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στην επίτευξη του στόχου τους”.

Related posts

Ευχαριστίες από την Θύελλα Ραφήνας στον κόσμο της

Abola Team 3

Ξεκίνησαν οι εγγραφές με… υπεύθυνο τον Μπάτη στις ακαδημίες του Διαγόρα

Abola Team 2

ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ

Abola Team 3