free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Ματς που θα οριοθετήσει τους στόχους μας»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με το Καματερό αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης. 

 

 

 

Σε κατάσταση … «κόκκινου συναγερμού» βρίσκονται στην Αλσούπολη ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με το Καματερό.

 

Η επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, βρίσκει το φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων να υποδέχεται την ομάδα του Καματερού σε μία κομβική αναμέτρηση, το αποτέλεσμα της οποίας ενδέχετια να δημιουργήσει νέα δεδομένα όσον αφορά το κυνήγι των προνομιούχων θέσεων του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Αποτελεί κοινή αίσθηση ότι με ενδεχόμενη νίκη η Αλσούπολη θα ξαναμπεί γερά στο … παιχνίδι της ανόδου κι άπαντες δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την νίκη.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Καλαϊτζίδη: 

«Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως είναια υτό που ακολουθεί κόντρα στο Καματερό. Πρόκειται για ένα ματς το αποτέλεσμα του οποίου θα οριοθετήσει τους στόχους μας. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και η ψυλολογία όλων βρίσκεταις το επιθυυμητό σημείο μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που έχουμε πετύχει αι βλέπουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι ως μία πολύ καλή ευκαιρία να αυξήσουμ τις πιθανότητες ανόδου. Είμαστε διατεθειμ΄νοι να παλέψουεμ εμ όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο κόντρα σε μία ιδιαίτρα δυνατή και φορμαρισμένη ομάδα

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Νίκησε με πέναλτι 

Βασίλης Θεόκλητος

Ψύλλιας: «Τέτοιες σφαλιάρες ίσως μας κάνουν καλό…»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Η μορφή των νέων πρωταθλημάτων

abola10