free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμά μας»

Στα αίτια που οδήγησαν στην εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Δόξα Βύρωνα αναφέρθηκε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας. 

 

 

 

Σε εντός ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην μαχητική Δόξα Βύρωνα υποχρεώθηκαν οι Τράχωνες στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων αν και προηγήθηκε και ήλεγχε τον ρυθμό της αναμέτρησης στο συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα, εντούτοις, δεν μπόρεσε  να διαχειριστεί κατάλληλα το αρχικό της προβάδισμα, με άμεση συνέπεια να απωλέσει δύο βαθμούς.

 

Πλέον, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη πολύ δύσκολη αγωνιστική υποχρέωση, που τους περιμένει κόντρα στην Αγία Παρασκευή. Με τον τεχνικό Γιάννη Κουσάνα να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα: 

«Στην αναμέτρηση με την Δόξα Βύρωνα ήμασταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ, αλλά στην συνέχεια δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε όπως θα έπρεπε το προβάδισμά μας. Αυτό είχε ως άμεση συνέπεια, η αντίπαλός μας που είχε ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, διότι πάλευε για την παραμονή της, να μας ισοφαρίσει. Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στην Αγία Παρασκευή,. Θα προετοιματσούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία είναι πολύ ποιοτική και διεκδικεί υψηλούς στόχους. Πάμε χωρίς άγχος να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

Τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Αντώνη Προμπονά και Κωνσταντίνου Βαρέση θα στερηθεί ο τεχνικός Γιάννης Κουσάνας κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

 

Related posts

«Έκλεισε» Τσιάνο ο Ήφαιστος Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος

ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ του Παπανικολάου από απευθείας κόρνερ!

abola10

Παρελθόν ο Ρόππας από τον Θρίαμβο Χαίδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος