free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανούσος: «Δεν γίνεται να τιμωρούνται θύτης και θύμα!»

Τον αποτροπιασμό του για το σκεπτικό της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής να τιμωρήσει με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών  τους ποδοσφαιριστές Μπούκη και Λιάπα, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Υμηττού Στέλιος Μανούσος.

 

 

 

Πίκρα κι αγανάκτιση επικρατεί στον Υμηττό, με αφορμή τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑ για όαλ όσα εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του επεισοδιακού εκτός έδρας αγώνα με τον Αττικό.

 

Στις τάξεις του σωματείου υπάρχει έντονος εκνευρισμός για το σκεπτικό της απόφασης του αρμόδιου οργάνου, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά τους δεν εξέλαβε με αντικειμενικότητα το χρονικό των επεισοδίων, εξαντλώντας την αυστηρότητά της στα πρόσωπα των δύο ποδοσφαιριστών του Υμηττού Βαγγέλη Μπούκη και Παναγιώτη Λιάπα. Κι αυτό διότι οι δύο εν λόγω ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών, την στιγμή, όου προσπαθούσαν να αμυνθούν από τις … οχλαγωγίες των αντιπάλων παικτών, οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Στέλιου Μανούσου: «Είμαστε εξοργισμένοι από το σκεπτικό της απόφασης της αρμόδιας Επιτροπής όσον αφορά το ύψος της ποινής που επιβλήθηκε στους δύο ποδοσφαιριστές μας Βαγγέλη Μπούκη και Παναγιώτη Λιάπα.

 

Δεν γίνεται να τιμωρούνται θύτης και θύμα.  Οι παίκτες μας δέχθηκαν βάναυση  επίθεση από τους αντιπάλους τους κι ενώ βρισκόταν σε άμυνα. Δηλαδή τί έπρεπε να κάνουν; Να καθίσουν και να τις .. φάνε; Αυτά είναι τρομερά κι απίστευτα πράγματα» τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ο διοικητικός ηγέτης του Υμηττού, για να προσθέσει: 

«Το χειρότερο για την ομάδα μας είναι ότι πρόκειται για πολύ σημαντικούς παίκτες που αποτελούν την βάση της ομάδας μας και θα απουσιάσουν από τα τρία προσεχή πολύ κομβικά και ιδιαίτερα δύσκολα παιχνίδια που καλούμαστε να δώσουμε κόντρα σε Κηπούπολη, Ελευθερούπολη και Ποσειδώνα Γλυφάδας. Θεωρώ ότι θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν πρισσότερο να καλύψουμε τις σημαντικές τους απουσίες, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί»

 

 

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Υπάρχει πολλή ποιότητα στην ομάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Το πρόγραμμα στο 2ο όμιλο της Β’ Αθηνών

Abola Team

Σομπότοβιτς: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Kώστας Παλαιολόγος