free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκη γοήτρου στο Λουτράκι με 2-0 ο Διαγόρας

Με νίκη έκλεισε τη φετινή χρονιά ο Γ.Σ. Διαγόρας, ο οποίος ήταν καλύτερος σήμερα στο Λουτράκι και κέρδισε με 2-0  την τοπική ομάδα, που υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στο αδιάφορο βαθμολογικά ματς, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής, η ομάδα του Νίκου Παντέλη ήταν καλύτερη, πιο ορεξάτη και κατάφερε να ”καθαρίσει” το παιχνίδι από το α’ ημίχρονο. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Γιόνδης έκανε το 0-1 για τον Διαγόρα, ο οποίος πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 36ο λεπτό με τον Σερτζίνιο. Έτσι, ο ”γηραιός” έκλεισε με νίκη τη σεζόν στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και θα τερματίσει στην τέταρτη θέση, εφόσον την Κυριακή ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος κερδίσει τον Πέλοπα Κιάτου. Με το Λουτράκι έπαιξε ο γεννηθείς το 2002 γκολκίπερ Παπαφίλης ενώ στο 87′ αποβλήθηκε ο Λευτέρης Στασινόπουλος των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη.

 Στον πάγκο του Διαγόρα λόγω οικογενειακού προβλήματος δεν κάθισε ο Νίκος Παντέλης.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Δημήτρης Νούλας-Σωκράτης Πέτρου): Κιούλος(62′ Παπαφίλης), Τσορμπατζίδης, Τσώκος, Δ. Στασινόπουλος(46′ Τσάκας), Λ. Στασινόπουλος, Σιώκος, Σαλοδημήτρης(46′ Γεωργίου), Βοϊδίλας, Γκιζαριώτης, Γεωργούλιας(75′ Μποντούρι).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Μπαμπανιώτης, Γεωργίου, Μήτκας, Προβατίδης, Βελέτης, Πέεφ(74′ Μεντής), Σερτζίνιο(46′ Κιοσσέογλου), Μπακάλης, Βελλίνης(83′ Ζέλεφ), Αγγελούδης(61′ Τσαγκάρης), Γιόνδης.

 

Related posts

Γ.ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΙΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 6-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Παρελθόν ο Στράτος Δουκάκης από τον Αήττητο Σπάτων

Abola Team 2

MOTW: Εθνικός – Φωστήρας

Κωνσταντίνος Περούλης