free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πετρίδης: «Απαγορεύεται ο εφησυχασμός»

Αυξημένη προσήλωση κι αγωνιστικότητα μέχρι τέλους συνιστά ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης, ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος της άμεσης επανόδου στην Β’ Κατηγορία. 

 

 

 

 

Στους ρυθμούς του επερχόμενου καθοριστικού εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθησειακό κινούνται τα πάντα πλέον στον ΠΟΨ. 

Στο στρατόπεδο της πρωτοπόρου ομάδας του Ψυχικού έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα όλων των αναμετρήσεων που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση των επίσημων φετινών τους υποχρεώσεων και φέρονται διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να υλοποιήσουν τον αντικειμενικό στόχο της άμεσης επανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη Γιάννη Πετρίδη:

 

«Βρισκόμαστε σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας, Όλο αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος επικεντρωθήκαμε με στόχο τη όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία μας για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Πανθησειακό. Όλοι έχουν συναισθανθεί ότι πλέον το κάθε παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα ντέρμπι και οφείλουμε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και το κυριότερο συγκεντρωμένοι να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Εδώ που βρισκόμαστε απαγορεύεται ο εφησυχασμός, δεδομένου ότι έτσι όπως εξελίσσεται ο όμιλός μας η άνοδος θα παίζεται μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Όλα τα παιδιά δείχνουν τρομερή διάθεση και όρεξη στις προπονήσεις, ενώ και ο προπονητής μας Βασίλης Παπαδόπουλος φροντίζιε να τους έχει πάντα σε εγρήγορση.»

 

 

Related posts

Με εκτός έδρας νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Ηρακλής Περιστερίου

Abola Team 3

Αίσθηση με Τοροσιάδη τα Ταταύλα!

Kώστας Παλαιολόγος

Για 21η σεζόν συνεχίζει στον Τριφυλλιακό ο Γιώργος Κατσαρός

Τάσος Ζαφειρίου