free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σώθηκε ο Αιολικός-Δεν κατεβαίνει ο Ταμυναϊκός!

Ο αγώνας του Αιολικού με τον Πανθηραϊκό στη Σαντορίνη ήταν ο τελευταίος του φετινού πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική, αφού όπως ενημέρωσε και τυπικά ο Ταμυναϊκός δεν θα έρθει την Κυριακή στη Λέσβο για τον αγώνα στον «Ταρλά».

Είναι οριστικό! Ο αγώνας του Αιολικού με τον Πανθηραϊκό στη Σαντορίνη ήταν ο τελευταίος του φετινού πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική, αφού όπως ενημέρωσε και τυπικά ο Ταμυναϊκός δεν θα έρθει την Κυριακή στη Λέσβο για τον αγώνα στον «Ταρλά».

 

Έχοντας υποβιβαστεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, η ομάδα του Αλιβερίου έπαιξε σε όσα… κοντινά ματς μπορούσε, αλλά το ταξίδι της στη Μυτιλήνη δεν θα γίνει ποτέ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «sportlesvos», με έγγραφό του προς την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ο Ταμυναϊκός γνωστοποίησε την απόφασή του να μην αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Αιολικό, ώστε να μην οριστούν διαιτητές.

 

Ο Αιολικός κερδίζει έτσι το ματς στα χαρτιά με σκορ 3-0 α.α, πηγαίνει στους 30 πόντους και θα βρίσκεται μαθηματικά πλέον στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για μια ακόμα χρονιά, την 5η συνεχόμενη από τη στιγμή που προβιβάστηκε εκ νέου το 2014.

Related posts

Μεγάλη μεταγραφή με Γιαλούση ο Ηρόδοτος!

Abola Team 2

Αίας Σαλαμίνας: Μπήκε στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Γιώργος Ανανίδας

Καμάρι στον Εθνικό!

Abola Team