free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Παράδεισο»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η αναμέτρηση με τον Παράδεισο Αμαρουσίου στάθηκε ο τεχνικός του Άρη Χολαργού Γιώργος Σπυράκης. 

 

 

Χαρακτήρα … τελικού έχει αποκτήσει για τον Άρη Χολαργού η προσεχής αναμέτρηση κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου 

Το νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων βρίσκεται στην 12η θέση του τρίτου ανταγωνιστικού ομίλου με 23 πόντους και χρειάζεται  πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, ώσε να ανασάνει και να αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πολυπόθητη παραμονή έναντι των ανταγωνιστών της.

 

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν την εν λόγω αναμέτρηση, στο στρατόπεδο του Άρη Χολαργού, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιώργου Σπυράκη:

 

«Προετοιμαζόμαστε όλο αυτό το διάστημα για το επόμενο ματς που μας περιμένει κόντρα στον Παράδεισο. Πρόκειτια για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, αφού σε περίπτωση νίκης θα πραγματοπιήσουμε πολύ αποφασιστικό βήμα για την παραμονή μας. Αντιεμτωπίζουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία έχει απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις ακι στοχεύει ΄να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Από την μεριά αμ είμαστε αποφασισμένοι αν καταθέσουμε κάθε  δυνατή προσπάθεια, ώστε να πάρουμε το αποτέελσμα που θέλουμε»

 

 

 

 

 

 

 

:

 

 

Related posts

Κεκλεισμένων οι αγώνες και στην Αθήνα

abola10

«Οι παίκτες μου είχαν τρομερή αγωνιστική πειθαρχία!»

Kώστας Παλαιολόγος

Πεύκη-Ηρακλής Περιστερίου 0-0

Abola Team