free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Επικίνδυνη ομάδα ο Υμηττός»

Στον βαθμό δυσκολίας, που συγκεντρώνει για τη ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Υμηττό, επικεντρώθηκε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου. 

 

 

 

 

Συνέχεια στην αξιοσημείωτη πορεία της, που την έχει εδραιώσει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, θα επιχειρήσει να δώσει η Κηπούπολη στη  δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρησή της κόντρα στον Υμηττό. 

Οι νεοφώτιστοι, θα επιχειρήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να πιστοποιήσουν την εκπληκτική τους πορεία, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία παίζει τα … ρέστα της για την παραμονή. 

Με τον τεχνικό ηγέτη Δημήτρη Φιλίππου να επισημαίνει τον όγκο των δυσκολιών, που θα κληθούν να αντιπαρέλθουν οι ποδοσφαιριστές του: 

«Έχουμε προετοιμαστεί για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα ενθουσιώδη, νεανική κι αρκετά επικίνδυνη ομάδα, όπως είναι ο Υμηττός, η οποία απαρτίζεται ως επί το πλείστον από πολλούς νεαρούς και ιδιαίτερα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν άγνοια κινδύνου και παράλληλα παίζουν για την παραμονή τους. Στοιχεία, τα οποία δυσκολεύουν υπερβολικά το έργο μας. Από την πλευρά μας θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο, που μπορούμε, ευελπιστώντας ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε δουλέψει αρκετά τις ημέρες της διακοπής του πρωταθλήματος και θέλουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο την δουλειά που έχουμε κάνει».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το Μικρασιατικό

abola10

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ 1-1: Τα στιγμιότυπα

admin

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ

admin