free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Όταν όλοι έλεγαν “ο τρελός ανέλαβε μια καταδικασμένη ομάδα” ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος πρώτος απ’ όλους είχε πιστέψει στην παραμονή του Αγ. Ιερόθεου: “Τεράστιος ο άθλος των μικρών της ομάδας” δηλώνει ο ικανότατος τεχνικός

Το abola.gr και ο υπογράφων γνωρίζουν εδώ και χρόνια την αξία και την ποιότητα του ικανότατου τεχνικού Βαγγέλη Σταυρακόπουλος.

Η αλήθεια είναι ότι η μαγκιά και η αξία του καθενός φαίνονται στα πολύ δύσκολα. Την χρονική στιγμή λοιπόν που ανέλαβε τον ΑΣγ. Ιερόθεο πολλοί έλεγαν σε Αθήνα και φυσικά στις τάξεις της Γ’ Εθνικής “ο τρελός ανέλαβε μια καταδικασμένη και πεσμένη ομάδα. Εμείς στην θέση του δεν θα το κάναμε”.

Παρά ωστόσο τις συνεχιζόμενες αντιξοότητες μετά μάλιστα και την φυγή του Σαγανά ο ίδιος συνέχισε να πιστεύει σε αυτή την ομάδα, στην αξία των παικτών που του απέμειναν να έχει στην διάθεσή του και φυσικά στην σωτηρία της δημοφιλούς ομάδας του Αγ. Ιεροθέου.

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος σεμνά και ταπεινά λίγο μετά την εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στην σκληροτράχηλη και πολύ δύσκολη κατηγορία όπως είναι η Γ’ Εθνική, μιλώντας στο abola.gr τόνισε: “Αυτό που τόνισαν οι νεαροί παίκτες μου είναι πραγματικά τεράστιος άθλος. Εγώ από την πρώτη στιγμή πίστεψα στην αξία αυτ’ων των παιδιών που με δικαίωσαν απόλυτα και στην παραμονή στην κατηγορία. Υπήρξαν και αγώνες στους οποίους μπορεί να μην πήραμε ούτε ένα βαθμό ωστόσο, οι παίκτες μου κατά ομολογία και των αντιπάλων μας έπαιξαν σύγχρονο και εκπληκτικό ποδόσφαιρο και κέρδισαν τον θαυμασμό όλων. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και άλλους βαθμούς, κάτι το οποίο δεν συνέβη λόγω της απειρίας. Σε πολλά ματς ο Αγ. Ιερόθεος εμφανίστηκε ομάδα-μοντέλο και δίκαια έφθασε στην επίτευξη του στόχου της”.

Related posts

Ανακοίνωση του Κερατσινίου για την αποχώρηση του Χονδρουδάκη

Abola Team 3

Τέλος και ο Γερούλης από την ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2

Ακράτητος: Ενίσχυση στον άξονα με Ντέκο Σουμάχ

Γιώργος Ανανίδας