free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν!»

Tην φιλοσοφία που θα χαρακτηρίσει την ομάδα του, εξωτερίκευσε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός. 

 

 

 

 

Την επιστροφή του στη λεωφόρο των επιτυχιών θα ψάξει ο Ήφαιστος Περιστερίου απέναντι στον Αθηναϊκό. 

Οι «ροσονέρι», οι οποίοι προέρχονται από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Νέα Ιωνία με 1-0, έχουν πεισμώσει και φέρονται διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα απέναντι σε μία ομάδα, η οποία παλεύει με όλες της τις δυνάμεις για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής. 

Ο τεχνικός Θόδωρος Τρανός έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για την σαββατιάτικη αναμέτρηση, επισημαίνοντας ότι πλέον κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο για την ομάδα του: 

«Θέλουμε να επανέλθουμε στις επιτυχίες, δεδομένου ότι ξεκάθαρος στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αναγνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας έχει ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, διότι παλεύει για την παραμονή του, ωστόσο, εμείς θέλουμε να αποδείξουμε ότι η μέχρι τώρα πορεία μας μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να εκληφθεί. 

Βέβαια, θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών, ώστε να πάρουν πολύτιμες παραστάσεις και η ομάδα μας να αρχίσει να προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανένα αντίπαλο»

 

 

 

  

Related posts

Τέλος ο Κουσάνας από τους Τράχωνες

Kώστας Παλαιολόγος

Εντυπωσιακό φινάλε για τον Ήφαιστο Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος

ΤΡΑΧΩΝΕΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2-0

abola10