free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Αγ. Παρασκευή-Τράχωνες 2-0

Συνεχίζει δυνατά για την άνοδο η Αγ. Παρασκευή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου που νίκησε με 2-0 τους Τράχωνες.

Με τον πρώτο της σκόρερ Δ.Κοβάνη να βρίσκει δίχτυα δυο φορές και να φτάνει τα 16 τέρματα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ η Santa επικράτησε της ομάδας των Τραχώνων με 2-0.

Παίζοντας στο γήπεδο της ΝΗΑΡ-ΗΣΤ (λόγω τιμωρίας της έδρας μας),η ομάδα μας έδειξε να μην επηρεάζεται και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Σαφώς ανώτερη και έχοντας την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ μόλις στο 3′ λεπτό με εκτέλεση φάουλ λίγο έξω απο την περιοχή με τον Δ.Κοβάνη,για να έρθει το 15′ λεπτό ο ίδιος και να διπλασιάσει τα τέρματα του με σουτ μέσα απο την περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

 

Μετά την νίκη της η Santa βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα παιχνίδι περισσότερο και 52 βαθμούς ισοβαθμώντας με τις ομάδες των Αγίων Αναργύρων και του Ολυμπιακού Λιοσίων περιμένοντας το αποτέλεσμα απο την αυριανή μεταξύ τους αναμέτρηση.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δ. Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Χατζίου, Παναγόπουλος, Δρόσης, Βελέντζας (65’ Ρηγόπουλος), Σκούρας, Τζίτζης, (83΄Ντιντίφας), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Λαζόπουλος (42’ λ. τρ. Τσοπανάκος), Μπλατσούρας (89’ Μπαρδούσης).

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γ. Κουσάνας): Δράμπαλης, Τσουμάκας, (72’ Πάτσιος), Τσολάκος, Στεργιάκος, Ζυγόκωστας (85’ Ρεσούλης), Τσώνης, Φατσέας, Μπιμάι, Ρόκο (26’ Αυγέρης), Πασάς, Κουτσοβέλης (22’ λ.τρ. Δάρας)

 

Related posts

Παρελθόν ο Παναγιωτόπουλος από την Κηφισιά…

Abola Team 2

Συνεχίζει να ελπίζει ο Άρης Πετρούπολης που νίκησε με 5-1 την Αθηναϊδα

Abola Team 3

Επισημοποιήθηκε η τεράστιας σημασίας συνεργασία του ΑΟ Χαϊδαρίου με τον Τάσο Δημητρίου

Abola Team 3