free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Ξεκάθαρος στόχος μας το απόλυτο»

Στην εκπλήρωση του φετινού στόχου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

 

 

 

Χαρακτήρα … τελικού έχει αποκτήσει για τον Άρη Πετρούπολης η αναμέτρηση με τον ΑΟ Χαϊδαρίου.  

Οι «βυσσινί», οι οποίοι βρίσκονται τρεις πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό (σ.σ. 53 έναντι 50 πόντων) δεν έχουν πλέον το παραμικρό περιθώριο για απώλειες βαθμών, ώστε αν διατηρήσουν ολοζώντανες τιος ελπίδες τους για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στον δεύτερο συγκλονιστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας. 

Άπαντες έχουν συναισθανθεί την σπουδαιότητα της αναμέτρηη και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουη τον καλύτό τους αυτό, ώστε η ομάδα να παραμείνει γερά στο κυνήγι του τίτλου.

 ΧαρακτηριστΙκές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Αλέξη Γκλεγκλέ:

 

«Το μαυλό και η προσοχή μας βρίσκεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση με  τον ΑΟ Χαίδαρίου. Δώ που βρισκόμαστε, δεν έχουμε το παραμικρό περιθώριο για απώλειες βαθμών και οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τον παράγοντα έδρα.  Απομένουν πλέον πέντε αγωνιστικές και ξεκάθαρος στόχος μας είναι να κάνουμε το απόλυτο,  ώστε να διατηρήσουμε ακέραιες τις ελπίδες μας για την επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου»

 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος τα προβλήματα σημαντικών παικτών εξακολουθούν για τον Αλέξη Γκλεγκλέ, ο οποίος σε ακόμη ένα παιχνίδι θα στερηθεί των υπηρεσιών των ανέτοιμων Γιόβαν Λάλα, Γιάννη Φιλίππου, Παυλου Νίκολι και Θόδωρου Λάππα.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Στις Γειτονιές της Αθήνας: Συνέντευξη με τον Βασίλη Βάσιο

admin

Τον Μανώλη Μπιζά πήρε η Αγ. Παρασκευή

Abola Team 3

Είχε την ουσία το Καματερό (3-0)

Abola Team