free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στρατής: «Παίζουμε με την κορυφαία ομάδα του ομίλου»

Στον όγκο των δυσκολιών πο καλείται να αντιπαρέλθει η ομάδα του, απέναντι στον ΠΟΨ αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανθησειακού Λευτέρης Στρατής. 

 

 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυαντό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΟΨ παρουσιάζονται στον Πανθησειακό. 

Άπαντες στο συγκρότημα του Θησείου αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση με την πρωτοπόρο ομάδα του Ψυχικού ως ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους και ως μία τεράστια πρόκληση και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να φτάσουν στο αποτέλεσμα, που επιθυμούν 

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν την αναμέτρηση κόντρα στους «πράσινους», είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Λευτέρη Στρατή:

 

«Αντιμετωπίζουμε την κορυφαία ομάδα του ομίλου και θεωρώ ότι αυτό τα λέει όλα για τον όγκο των δυσκολιών που συγκεντρώνει για την ομάδα μας η αναμέτρηση. Από την πλευρά μας έχουμε προοτιμαστέι κατάλληλα όλη τη εβδομάδα, ευελπιστώντας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την νίκη, όπως πράττουμε σε όλα τα παιχνίδια, Το αμτς είανι τεράστια πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν ότι άξιζαν φέτος μία ακόμη καλύτερη πορεία»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τρένο η ομάδα του Κεραμεικού κέρδισε πρωτάθλημα και άνοδο

Abola Team 3

Προ των πυλών της ανανέωσης Αναγέννηση Πετρούπολης και Σκαλτσάς

Ισόπαλοι (0-0) Άτλας και Μαρούσι

Abola Team