free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηττα στο τέλος το Κερατσίνι με 2-1 εντός έδρας από τον Ασπρόπυργο

Την ήττα από τον Ασπρόπυργο, με 2-1 ,γνώρισε το Κερατσίνι  στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου  του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Mε τους “Ροσονέρι” να παίρνουν την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.Με το παιχνίδι να έχει γρήγορο ρυθμό,  οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ , όταν ο Στρατάκης από δεξιά  και μεταξύ μεσαίας γραμμής και περιοχής του Γιώρα, έδωσε πολύ φάλτσο στη μπάλα που πέρασε από επιθετικούς και αμυντικούς  ,με τον αέρα να παίζει ρόλο στην πορεία της και να ξεγελάει τον Γιώρα για το 0-1.

 

Με τον Ασπρόπυργο να έχει το αβαντάζ του αέρα  υπέρ του ,με βαθιές μπαλιές προσπαθούσε να δημιουργήσει προβλήματα  στην άμυνα  μας και σε μία κάθετη του Ατματζίδη στο 24, για τον Μπανγκουρά, ο επιθετικός από τη Σιέρα Λεόνε νικήθηκε από τον Γιώρα στο τετ  α τετ.

 

Οσο πέρναγε η ώρα ,το Κερατσίνι ανέβαζε στροφές  και τελικά στο 35, ισοφάρισε, όταν απο την προσπάθεια του Σκεντεράι, η μπάλα έφτασε στο Ντούλια που με ένα μονοκόμματο δεξί σουτ ισοφάρισε .

 

Το ημίχρονο έληξε με τον Μπανγκουρά να κάνει σουτ, έξω απο την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

 

Στο β ημίχρονο, το Κερατσίνι μπήκε δυνατά ,είχε τον έλεγχο, αλλά στο 52, ο Διαμαντής σταμάτησε το Ντούλια στο τετ α τετ ,απο την όμορφη μπαλιά του Διάκου, ενώ στο 55, το φάουλ του Πασαλίδη έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Παπασπύρου.

 

To ματς έδειχνε πως δύσκολα θα ξέφευγε από την ισοπαλία ,αλλά τελικά ο Ασπρόπυργος ήταν αυτός που πήρε τη νίκη και “κλείδωσε” την παραμονή του στην κατηγορία. Από ένα φάουλ που εκτέλέστηκε και μία καραμπόλα μέσα στην περιοχή του Κερατσινίου, ο Ζωγράφος με  ανάποδο ψαλίδι έκανε το 1-2 και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα που σήμαινε παραμονή, με τον σκόρερ να αποβάλλεται για άσεμνες χειρονομίες

 

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Γιώρας-Τσουβαλτσίδης-Σκεντεράι-Μπατής-Βαττής(91 Παναγιωτόπουλος)-Παπασπύρος-Ντούλιας-Διάκος-Μπερνιδάκης(80 Σιάνος)-Πασαλίδης(67 Γκιάτης)-Καρέλης(67 Σιγάλας).

 

Ασπρόπυργος: Διαμαντής-Μπρίμπος-Σταγάκης-Νικολάου-Ζώνας-Νάκας-Ατματζίδης-Στρατάκης(79 Ζαχαράτος)-Μίλιτς(89 Σιδηρόπουλος)-Μπανγκουρά(72 Ζωγράφος)-Χαικάλης

Related posts

Φωστήρας: Έργα στον περιβάλλοντα χώρο του «Σπύρος Γιαλαμπίδης»

Γιώργος Ανανίδας

Καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις για την Ακαδημία του Αήττητου Σπάτων

Abola Team 3

Ανανεώνει και ο Ψυχογιός με το Αιγάλεω

Abola Team 3