free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κηφισιά-Αγ. Ιερόθεος 2-2

Ισόπαλη 2-2 αναδείχτηκε η ομάδα της Κηφισιάς απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο στο Ζηρίνειο στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής 2017-18 και αποχαιρέτησε την κατηγορία (μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική).

 

Η ομάδα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου σε ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Κηφισιά είχε υποβιβαστεί κατετάγη στην 6η θέση ολοκληρώνοντας ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό θαύμα.

 

Ο Άγιος προηγήθηκε με τον Κράσι στο 23’ και ο Τσαρκάνι στο 35’ έκανε το 0-2. Μείωσε ο Τσαυταρίδης στο 48’ και με αμφισβητούμενο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καιμακαμούδης στο 75’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Βαμβακάς, Καραμπάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμάρογλου, Τσαφταρίδης, Παναγιωτόπουλος, Καϊμακαμούδης, Ζέλο (75′ Κεφαλάς), Ρέντζης (62′ Κωνσταντινίδης)

 

Άγιος Ιερόθεος (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπἠς, Κουντουράς (80΄ Πολίτης), Ρόπας, Κασάπης, Τσατσαρής, Σιμιτσής, Μανδαμαδιώτης, Λέσι (46′ Γκούτσουλας), Κράσι (62′ Νιζἀμης), Τσαρκάνι, Τρακόσης

Related posts

Κολιτσιδάκης: «Θα έχουμε δυνατή ομάδα και ξέρουμε που βαδίζουμε στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ,»

Abola Team 2

Ανανέωσε με την Θύελλα Ραφήνας ο άσος Χαρακτίδης

Abola Team 3

Μαρκό: Για ένα μήνα εκτός ο Νίκος Γκεμίσης!

Γιώργος Ανανίδας