free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Nίκη που θα μας δώσει ώθηση»

Στην αξία του εκτός έδρας «τριπόντου» επί του Ηφαίστου Περιστερίου εστίασε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος. 

 

 

 

Χαρακτήρα και καρδιά πολύ σπουδαίου συνόλου επέδειξε ο Αθηναϊκός, επικρατώντας εκτός έδρας του ιδιαίτερα ισχυρού Ηφαίστου Περιστερίου με 2-1.

 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στους Βυρωνιώτες να ανσάνουν βαθμολογικά και παράλληλα να αποκτήσουν ψυχολογική ώθηση ενόψει της κομβικής τελικής ευθείας του «μαραθωνίου» του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθριοκιτρίνων» στις δηλώσεις που παραχώρησε, είχε μόνο κολακευτικά λόγια να πει για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες του ομίλου:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την νίκη, όσο κυρίως από την εικόνα των ποδοσφαιριστών μου. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σ’ ένα πολύ δυνατό αντίπαλο που διαθέτει αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του. Ήμασταν πολύ συγκντρωμένοι και αυτή η παράμετρος συνέβαλε καταλυτικά, ώστε να πάρουμε  το αποτέελσμα που θέλαμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του επτυχημένου τεχνικού των «Λόρδων», για να προσθέσει:

 

«Μπήκαμε καλά διαβασμένοι στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την ξεκάθαρη υπεροχή έναντι των αντιπάλων μας, διάστημα στο οποίο χάσαμε τουλάχιστον τρεις – τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Από ένα σημείο κι έπειτα άρχισε να μου θυμίζει έντονα το ματς που κάναμε κόντρα στην Αγία Παρασκυή. Στο δεύτερο μέρος ευτυχήσαμε να σκοράριουμε στις δύο πολύ μγάλες φάσεις που δημιουργήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε μία πάρα πολύ καταλυτική νίκη. Παρά το γεγονός ότι ενδιάμεσα ο Ήφαιστος μας ισοφάρισε, εντούτοις, δίξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο… Μία επιτυχία, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί υπόψη ο γεγονός ότι σημειώθηκε με πολλέ και σημαντικές απουσίες. Το διάστημα της διακοπής θα μας ωφελήσει απότην στιγμή, όπου όλοι οι τραυματίες θα βρουν τον χρόνο να αποθεραπευτούν».

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στο συγκεκριένο παιχνίδι ο  Χρήστος Κιούρκος δεν υπολόγιζε σίγουρα στις υπηρεσίες των τραυματιών Σίλβιο Μουρεσάι, Άντζελο Πετριτάι, Μπάμπη Βαρδακώστα, Στέλιου Μουντοκαλάκη όπως και του Άρη Ζαφειράτου.

 

Related posts

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2-1

abola10

Κιούρκος: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team