free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με νικηφόρο αποτέλεσμα έκλεισε τη σεζόν το Αιγάλεω-Επικράτησε με 3-0 της Παλαιόχωρας

Τη νίκη με 3-0 πανηγύρισε το «Σίτι» κόντρα στον ΑΟ Παλαιόχωρας στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

 

Ο Βέρμπης σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ για το Αιγάλεω, ανοίγοντας το σκορ στο 11ο λεπτό, ενώ στο 71′ ακολούθησε το 2-0. Λίγο αργότερα, ο Γιάννης Δρακάκης είχε μια μοναδική ευκαιρία για να μειώσει το σκορ και να ξαναβάλει την Παλαιόχωρα στο παιχνίδι καθώς και στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, αλλά τελικά το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους, με τον Δουκάκη να διαμορφώνει το 3-0 στο 89ο λεπτό.

 

Αξιο αναφοράς ότι πριν το παιχνίδι, η διοίκηση του Αιγάλεω βράβευσε με πλακέτα τον Δήμο Μανουσάκη για την προσφορά του στην ομάδα. Συγκεκριμένα, ο 37χρονος πια ποδοσφαιριστής πέρασε από το Αιγάλεω από το 1999 έως το 2002 και από το 2004 έως το 2007, όπου αγωνίστηκε με την ομάδα στην Α’ Εθνική κατηγορία.

 

Διαιτητής: Φίτσας (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Ντζουροπάνος – Παύλος (Δυτικής Αττικής)

 

Αιγάλεω (Λευτέρης Βασιλειάδης): Κατσούλης, Παπουτσής, Κοντιζάς, Ναυπλιώτης, Πατσατζόγλου, Παπασάββας (78′ Δάρρας), Γεμιστός (70′ Δουκάκης), Καμινιώτης, Βέρμπης (88′ Πάσχος), Μάρτινς (80′ Ψυχογιός), Σταύρου.

 

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Κορνελάτος, Θεοδωράκης (55′ Βργκοτς), Μανουσάκης Δ., Κοντογιάννης (87′ Μαστραντωνάκης), Κερμενίδης, Προβατίδης (70′ Ρουσάκης), Δρακάκης

 

Πηγή: athlitiko

Related posts

Έχει ξεκινήσει προπονήσεις με το Αιγάλεω ο Αραβίδης

Abola Team 3

Ενίσχυση στο τεχνικό τιμ – Τεστ με Προοδευτική

Ρένος Γιαμπουράς

Κουνάδης: «Παίζουμε τους κόπους όλης της χρονιάς»

Abola Team