free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Αστέρας Βάρης 4-0 εκτός έδρας τη Μάχη Μαραθώνα

Ο Αστέρας Βάρης πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση όπως δείχνει και το τελικό σκορ 0-4 στο εκτός έδρας ματς με την Μάχη Μαραθώνα.

Η ένταση που έβγαλε στην αναμέτρηση του με τη Μάχη ήταν εντυπωσιακή. Ταχύτητα, δυναμισμός, τεχνική και αποτελεσματικότητα ήταν στοιχεία που τον έκαναν να φαίνεται ανώτερη ομάδα από τη Μάχη, το τελικό 0-4 τα λέει όλα. Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Δημητρόπουλο που πέτυχε δύο γκολ, δεν σταμάτησε να γκαζώνει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Μάχη δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Τα γκολ, στο 15΄ το 0-1 ο Νιούμαν, στο 32’ και 75΄ ο Δημητρόπουλος και στο 78’  έκλεισε το σκορ ο Κούτρος. Στο 20’  είχαμε δοκάρι για τον Αστέρα με τον Μαυροθαλασσίτη.

ΠΟΛΥ καλος ο διαιτητής του αγώνα Μπερέτας οπωσ και οι  βοηθοι  Μπουξμπάουμ, Πολυχρονιάδης.

 

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (Σιδηράς) Παππάς,  Σένε (82’ Ρήγας), Φλώρος, Βούσουλας, Μακρόπουλος (55’ Τσέλα ), Καραλής, Παρούσος (57’ Σελαμάι), Νταής, Καπράλος, Μίχας (58’ Τσεραμάτης), Παπαδόπουλος

 

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας) Μαρινάκης, Μαραγκός, Μάναλης, Μαγγίνας (78’ Τσακίρης), Σκουρλής, Μάγγος, Δημητρόπουλος, Μαυροθαλασσίτης, Κούτρος (78’ Κριλής), Παπάζογλου (71’ Μίχος), Νιούμαν (87’ Θάνος)

Related posts

Για πέμπτη χρονιά ο Τασιόπουλος στον Άρη Βούλας

Abola Team

Φιλικό με την Κ20 του Παναθηναϊκού η Μάχη Μαραθώνα

Νέο «χτύπημα» η Ατλαντίδα που απέκτησε και Μπούμπα!

Ρένος Γιαμπουράς