free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Χαραυγιακός 3-0 στο τοπικό ντέρμπι την Ηλιούπολη

Ο Χαραυγιακός που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται πιο ψηλά στην βαθμολογία ήταν ο μεγάλος νικητής με 3-0 στο κλασικό ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων της πόλης επί της Ηλιούπολης, για την 26η αγωνιστική του 2ου όμιλου της Α’ ΕΠΣΑ και προελαύνει ακάθεκτος για την κατάκτηση του τίτλου.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι αφού  στο 1΄ ο Παρασκευόπουλος πέτυχε το 1-0. Η Ηλιούπολη προσπάθησε να αντιδράσει  αλλά στο 17΄  ο Φερεντίνος πέτυχε με πλασέ το 2-0 και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της ομάδας του.

Στο  36′ η Ηλιούπολη έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να μειώσει σε   2-1 αλλά ο Βακερλής έκανε την απόκρουση του αγώνα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (37′) και σε επέλαση του Κασσιανού από δεξιά έγινε το 3-0 με αυτογκόλ στην προσπάθεια των αμυντικών της Ηλιούπολης να αποκρούσουν.

Στο β’ ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, οι δύο ομάδες έκαναν αλλαγές και η σημαντικότερη στιγμή καταγράφεται στο 72′ για την Ηλιούπολη με δοκάρι σε κτύπημα φάουλ του Γάγγου.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Ζαραβίνου (Ακριβός – Σαμοίλης).

Πολύς κόσμος και από τις δύο ομάδες βρέθηκε στο γήπεδο της Ηλιούπολης μετά από αρκετά χρόνια θυμίζοντας παλαιότερες εποχές.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Ρόπας -Ζυγούρης): Βακερλής, Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Κοndi, Αναστασόπουλος, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός (79′ Κουντουριώτης), Ρόπας, Καλλιμάνης (60′ Γιαννόπουλος), Παρασκευόπουλος (7′ Φερεντίνος), Βιεννάς (70′ Βαζούκης)

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μπαλαγιάννης): Γουλής, Κληρονόμος, Μυτιλήνος (46′ Χουχουλής), Ρωμανός, Τερλελής, Γεωργιάδης, Γάγγος, Agoli (36′ Arapi), Σακελλαρίου (80′ Δρυμωνίτης), Οκσίσογλου, Μελετιάδης (36′ Xhaferi)

Related posts

Στα Σούρμενα ο Ανδρέας Μερετσόλιας

Abola Team 2

Στις 18.30 σήμερα Κυριακή 9/9 θα ξεκινήσει το εντός έδρας φιλικό της ΑΕ Μοσχάτου με το Ρουφ.

Abola Newsroom

Ισόπαλοι (2-2) Κένταυρος και Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων

Abola Team