free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταθόπουλος: «Σπουδαία νίκη, αλλά δεν επαναπαυόμαστε»

Το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής συνέχειας, έδωσε ο τεχνικός του Γκυζιακού Παντελής Σταθόπουλος.

 

 

 

 

 

Το πιο σημαντικό του βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πραγματοποίησε ο Γκυζιακός με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί της Ανθούπολης με 2-0. 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα του Γκύζι να φτάσει στους 29 πόντους και να αντιμετωπίζει με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την καθοριστική τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Παντελή Σταθόπουλου:

 

«Θεωρώ ότι πήραμε μία πάρα πολύ νίκη σ’ ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κομβικό για την εξέλιξη του ομίλου μας όσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και η νίκη μας θεωρείται απόλυτα δίκαιη. Αποκτά ιδιαίτερα αξία, διότι επιτεύχθηκε εκτός έδρας κι επί ενός αντιπάλου, που είχε θέσει και αυτός τους ίδιους στόχους με εμάς» ήταν τοα ριχκό σχόλιο του νεαρού τεχνικού των «πορτοκαλί», για να προσθέσει:

 

«Σαφέστατα αυτή η επιτυχία έρχεται να μας δώσει ώθηση για την συνέχεια, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε. Μας περιμένουν μετά το Πάσχα έξι πολύ καθοριστικές «στροφές» στην διάρκεια των οποίων θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τις τρεις ομάδες, που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Ιλίου και οφείλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκντρωμένοι στο πλάνο μας»

 

 

 

Related posts

ΔΟΥΡΕΙΟΣ – ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ 0-3 Τα στιγμιότυπα

admin

Κουτσουδάκης: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Kώστας Παλαιολόγος

Αναβολές σε Γ’ Εθνική και Γυναικείο

abola10