free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τετράσφαιρος ο Ιάλυσος με μισό παιχνίδι αφού δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέλοπας Κιάτου-Το αντίο του Παναγιώτη Σπάρταλη

Σ’ ένα παιχνίδι που κράτησε μόλις 45 λεπτά με τον Πέλοπα Κιάτου να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο με εννέα παίκτες ο Ιάλυσος επικράτησε με 4-0.

Στο 12′ σε δυνατό σουτ του Αρέτογλου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λάκοφ.

Στο 17′ ο Σ. Καραμανώλης με σουτ από σέντρα του Μπεγκλετζή έκανε το 1-0.

Στο 18′ πάλι από σέντρα του Μπεγκλετζή ο Μαντικός ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Στο 34′ από ασίστ του Αζεμάι ο Σπάρταλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ενώ στο 44′ πάλι ο Σπάρταλης από νέα μπαλιά του Αλεζάι κι αφού ξεπέρασε και τον γκολκίπερ Λάκοφ έκανε το 4-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πέλοπα Κιάτου δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, οπότε τα υπόλοιπα θα τα αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Νεκτάριος Κουλούμπρης): Χειμωνέττος(24′ Γκουγκουντρής), Τσούπρος(24′ Μ. Καραμανώλης), Σταθάκης(26′ Σπάρταλης), Μαντικός, Σ. Καραμανώλης, Αρέτογλου, Αζεμάι, Φαβάλι, Μπεγκλετζής(26′ Παφιάκης), Μαντζάνο, Κόλα.

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (Βασίλης Τζαλακώστας): Λάκοφ, Τσουμπανάκης, Μπούκης, Βιζάι, Πράττος, Θεοδωρόπουλος, Παπουτσής, Αναγνωστόπουλος, Παλογιαννίδης. 

Το ματς με τον Πέλοπα Κιάτου ήταν το τελευταίο του Παναγιώτη Σπάρταλη με την φανέλα του Ιάλυσου με την οποία αγωνίστηκε για πέντε χρόνια. Έτσι, μετά τον Σάββα Παφιιάκη και ο Παναγιώτης Σπάρταλης αποχωρεί από τον Ιάλυσο κάτι το οποίο αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα τις επόμενες ώρες.

 

Related posts

Οι 53 πρωταθλήτριες που παίρνουν εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική

Abola Team 2

Αστέριος Θέμελης: “Θα δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα στην Παλαιόχωρα”

Abola Team 3

Πήρε και Γεωργίου μαζί με τον Ευαγγελιδάκη ο Διαγόρας, επέστρεψε ο Σαμολαδάς

Abola Team 3