free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Τους ξέρετε, τους είδατε, τους βιώσαμε, τους βιώνουμε: Αυτοί που γιορτάζουν την Πρωταπριλιά

Δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ κανείς για να καταλάβει και να διαπιστώσει ποιός και ποιοί γιορτάζουν την σημερινή ημέρα και την συγκεκριμένη μέρα κάθε χρόνο, την Πρωταπριλιά.

Αρκεί να χρησιμοποιήσουμε κάποια από τα συνθήματά τους και τα λεγόμενά τους το προηγούμενο διάστημα και θα καταλάβετε σε ποιούς αναφερόμαστε. Κάτι το οποίο βέβαια, το ψέμα αυτών των ανθρώπων, το βιώνει καθημερινά στο πετσί του ο Έλληνας πολίτης.

Είναι αυτός και αυτοί που έλεγαν ότι θα σκίσουν το μνημόνιο και θα το καταργήσουν με ένα άρθρο. Είναι αυτοί που θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ. Είναι αυτοί που έλεγαν τους προηγούμενους Μερκελιστές αλλά εν τέλει ευθυγραμμίστηκαν απόλυτα και με το παραπάνω με την γραμμή της Μέρκελ, των δανειστών και όλων των άλλων υπογράφοντας όσα μέτρα δεν πέρασαν οι άλλοι στα Μνημόνια και μάλιστα πιο σκληρά μέτρα. Είναι αυτός και αυτοί που έλεγαν “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”. Είναι αυτοί που έλεγαν για τους άλλους “στα τέσσερα”.  Είναι αυτοί που έκαναν λόγο για έγκλημα όταν οι άλλοι έλεγαν για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Είναι αυτοί που έλεγαν για τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Είναι αυτοί που κορόϊδευν τον Τραμπ πριν τις εκλογές στην Αμερική. Είναι αυτοί που σήκωναν τις μπάρες στα διόδια και πολλά άλλα ακόμα. Μήπως σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά και πολλά παραπάνω;

Related posts

Τι θα κάνουν τον Σεπτέμβρη Μαρινάκης στο Mega και Σαββίδης στο Epsilon

Abola Newsroom

Τυχερά Παιχνίδια: Τζακ-ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ και στη σημερινή κλήρωση

Abola Team 2

Άννα Κορακάκη: H πρώτη γυναίκα λαμπαδηδρόμος στην ιστορία

Abola Newsroom