free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Κρατάμε την αντίδραση που δείξαμε»

 

 Στην αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του έπειτα από τα προηγούμενα άτυχα αποτελέσματα εστίασε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

 

Την επιστροφή του στις επιτυχίες πραγματοποίησε ο Πανερυθραϊκός, επικρατώντας έστω και δύσκολα της αξιόμαχης Πεύκης με 1-0 στην έδρα της. 

Το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη παίζοντας έξυπνα και με όπλο την αγωνιστική του προσήλωση, κατάφερε να φύγει με το τρίποντο στις αποσκευές του από την δύσκολη έδρα της Πεύκης, αναδεικνύοντας πολλές αγωνιστικές αρετές.

Με τον τεχνικό ηγέτη Αντώνη Τσιμπάκη να εκφράζει την έκδηλη ικανοποίησή του τόσο για την νίκη, όσο και για την εικόνα των ποδοσφαιριστών του:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα ενθουσιώδη και νεανική ομάδα η οποία βασίζεται στην ταχύτητά της. Φανήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Κρατάμε την αντίδραση, που δείξαμε μετά τις δύο προηγούμενες ήττες. Μπήκαμε πολύ αποφασισμένο και δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να μας δημιουργήσουν φάσεις. Μάλιστα, με λίγη τύχη θαμπορούσαμε να είχαμε φτάσει τον δείκτη του σκορ σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα, αφού δημιουργήσαμε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα τέρματα. Η νίκη μας είναι πολύ σημαντική, διότι επιτεύχθηκε επί ενός πολύ δυνβατού και υπολγίσουμε αντιπάλου και θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας»

 

 

Related posts

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 1-2: Τα στιγμιότυπα της σπουδαίας νίκης των “μελανέρυθρων”!

abola10

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ 0-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

Παπαρούνης: «Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας!»

Kώστας Παλαιολόγος