free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δήλωση σοκ παραίτησης και αποχώρησης του Αντώνη Τσάτσου από τον Άγιαξ Ταύρου στο ABOLA.GR-Βόμβα μεγατόνων στον αθηναϊκό ποδόσφαιρο

Η καινούργια εβδομάδα και συγκεκριμένα η μεγάλη εβδομάδα ξεκινάει με βόμβα μεγατόνων που προκαλεί πάταγο στον χώρο του αθηναϊκού αλλά και στο ευρύτερο φάσμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αφορά τα διοικητικά δρώμενα στο Άγιαξ Ταύρου. Συγκεκριμένα με δήλωση στο ABOLA.GR που σαφέστατα προκαλεί σοκ ο διοικητικός μέχρι και σήμερα το πρωί ηγέτης του Άγιαξ Ταύρου τόνισε ότι παραιτείται από τον σύλλογο και αποχωρεί φυσικά από αυτόν. Στην σχετική ερώτηση που του θέσαμε απάντησε ότι κατέληξε σε αυτή την απόφαση για παραίτηση και αποχώρηση από τον σύλλογο-από τον Άγιαξ Ταύρου για προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο στην συνέχεια της δήλωσής του στο ABOLA.GR o επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των αρτοποιείων “ΗΠΕΙΡΟΣ” Αντώνης Τσάτσος πρόσθεσε: “Ανεξάρτητα από αυτή την απόφασή μου, θα τακτοποιήσω όλες τις πληρωμές στους παίκτες και γενικότερα στην ομάδα. Θα παραμείνω βέβαια κοντά στις τάξεις του αθηναϊκού-πειραϊκού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου”.

Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Αντώνης Τσάτσος έχει στηρίξει δυνατά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και κυρίως το αθηναϊκό και πειραϊκό αλλά και τις προσπάθειες των Παλαιμάχων σε αυτό το φάσμα. Η αποχώρησή του από τον Άγιαξ Ταύρου όχι μόνο προκαλεί αίσθηση αλλά και έντονο προβληματισμό στις τάξεις των ανθρώπων του ‘Αγιαξ Ταύρου. Μια απόφαση η οποία θα συζητηθεί για πολύ καιρό σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια.

Related posts

Φωνάζουν για την διαιτησία του Αργυρού στην Κηπούπολη

Abola Team 2

Μεταγραφική βόμμβα με Ντόναλτ Πετανάι το Καματερό-Την Πέμπτη 17/8 η πρώτη της ομάδας

Abola Team 3

Νίκη με μηνύματα ο Κολωνός!

abola10