free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Νίκη που μας κρατάει εντός στόχων»

Στη σπουδαιότητα της νίκης επί του ΑΟ Χαϊδαρίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άρη Πέτρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

Γερά στο κυνήγι της ανόδου στον απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ παρέμεινε ο Άρης Πετρούπολης με την πολύ σημαντική του νίκη με 2-1 επί του ψυχωμένου και ιδιαίτερα μαχητικού ΑΟ Χαϊδαρίου,. 

Μία επιτυχία, η οποία διατήρησε τους «βυσσινί» στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πινακα με 53 πόντους, τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό.

 

Με τον τεχνικό ηγέτη Αλέξη Γκλεγκλέ να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα τόσο για το ματς που πέρασε, όσο και για την καθοριστική τελική ευθεία του «μαραθωνίου»

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ άξιου αντιπάλου, όπως είναι ο ΑΟ Χαϊδαρίου. Μία νίκη, η οποία μας κρατάει εντός στόχων και μας δίνει το κουράγιο να παλέψουμε μέχρι τέλους για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ από τους αντιπάλους μας, το οποίο μας έβγαλε για ένα διάστημα εκτός ρυθμού. Βρήκαμε ωστόσο τον τρόπο και τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε αισθητά την απόδοσή μας, ευτυχήσαμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ στο 50ό λεπτό και στην συνέχεια δημιουργήσαμε και χάσαμε ορισμένες ακόμη πολύ σημαντικές ευκαιρίες ώστε να κλειδώσουμε την νίκη. Εύχομαι σε όλον τον κόσμο καλές γιορτές»

 

Φιλικό με τον Θρίαμβο Χαίδαρίου θα δώσει την Μεγάλη Ττάρτη ο Άρης Πετρούπολης, εμ τη τεχνική ηγεσία να προβαίνει σε δικομές.σχημάτων κια ρόλων ενόψει της κρίσιμης τλικής ευθυεία; Του πρωταθλήματος  

 

 

 

Related posts

Παρελθόν ο Μπεκρής από τον Ιάσωνα, αναλαμβάνει ο Ζήσης

Kώστας Παλαιολόγος

Αμπαριάν: “Στο Φωστήρα Ηλιούπολης θα παλέψουμε μέχρι τέλους”

abola10

ΓΑΖΗΣ: Υπάρχει μία έντονη ανησυχία…

Abola Team