free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Οι ευχές και τα περαστικά του ρέφερι Δημήτρη Γκούγκαρη στον τραυματία ποδοσφαιριστή του Φοίβου Βάρης Ubites

Όχι μόνο ήταν άψογος στα καθήκοντά του όπως και οι συνάδελφοί του ως πρώτος βοηθός στο ματς Ολυμπιακός Λαυρίου-Φοίβος Βάρης αλλά αποδεικνύεται μεγάλη ψυχάρα και πραγματικός τζέντλεμαν ο καταξιωμένος στις τάξεις της Ανατολικής Αττικής και της ΕΠΣΑΝΑ ρέφερι Δημήτρης Γκούγκαρης.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γκούγκαρης ανάρτησε μήνυμα συμπαράστασης στον 16χρονο ποδοσφαιριστή του Φοίβου Βάρης Ubites ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε γι’ αυτό το λόγο στο 87′ της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Λαυρίου.

Ο γεννηθείς το 2002 ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με το νούμερο 11 στην φανέλα του σε αυτό το ματς τραυματίστηκε σε σύγκρουσή του με αντίπαλο αμυντικό στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο μήνυμα συμπαράστασης του στον εν λόγω παίκτη ο Δημήτρης Γκούγκαρης ανάρτησε και την συγκεκριμένη ΦΩΤΟ γεμάτη νόημα που υπάρχει στην κεντρική σελίδα του συγκεκριμένου ρεπορτάζ στο abola.gr.

Φυσικά μαζί με τον Δημήτρη Γκούγκαρη περαστικά στον τραυματία παίκτη απηύθυναν και οι συνάδελφοί του στον ίδιο αγώνα, ο ρέφερι Οικονόμου και η πρώτη βοηθός Καραβά Ελένη όπως επίσης ο παρατηρητής Παπαγιαννίδης και φυσικά ο γιατρός Βαγγέλης Λασδας που του έβαλε τον αστράγαλο για να μην πάθει χειρότερη ζημιά.

Με την ευκαιρία ο Δημήτρης Γκούγκαρης στην ανάρτησή του εύχεται καλό Πάσχα με υγεία σε όλους τους διαιτητές και ποδοσφαιριστές. 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Συγκεντρωτικά τα φιλικά παιχνίδια

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Επιτροπή Διαιτησίας-Συγκέντρωση Διαιτητών τη Δευτέρα (12/9)

Ρένος Γιαμπουράς

Πρόκριση θρίλερ ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου με 7-8 στα πέναλτι επί της Μάχης Μαραθώνα

Abola Team 3