free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πετρίδης: «Νιώθουμε περήφανοι για την ομάδα μας!»

Τον ενθουσιασμό του για την εξαιρετική παρουσία της ομάδας εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης.

 

 

 

Την ξέφρενη πορεία του στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο ΠΟΨ με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Πανθησειακού με 1-4, η οποία συνδυάστηκε με όμορφο ποδόσφαιρο

 

Μία επιτυχία, η οποία ανέδειξε περίτραα την ποιότητα όπου ξεχειλίζει στο ρόστερ των «πρασίνων» και ήρθε να πιστοποιήσει την εκπληκτική τους παρουσία, με την οποία διατηρήθηκαν ακλόνητοι στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

 

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Πετριδής στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να εκφράσει  την υπερηφάνειά του για την ομάδα, όπου έχει δημιουργηθεί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με κολακευτικά σχόλια και για το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, που παρουσίασε το συγκρότημα του Θησείου: 

«Πετύχαμε ακόμη μία πολύ σημαντική νίκη επί μίας σπουδαίας ομάδας, όπως είναι ο Πανθησειακός. Νιώθουμε  περήφανοι για την ομάδα μας για όλα όσα έχει πετύχει. Πλέον χρειαζόμαστε δύο νίκες στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια, ώστε να οριστικοποιήσουμε τον στόχο της άμεσης επανόδου στην Β’ Κατηγορία. Επίσης, με εξέπληξε ευχάριστα ο Πανθησειακός και στις δύο αναμετρήσεις που δώσαμε φέτος,. Πρόκειται  για μία πολύ πειθαρχημένη ομάδα, η οποία αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και εκτιμώ ότι η βαθμολογική θέση τον αδικεί. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα την διοίκηση του αντιπάλου μας για την άψογη φιλοξενία, αλλά και να συγχαρώ την διαιτητική τριάδα, η οποία ήταν άριστη»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σε τροχιά μπαράζ ο Τριφυλλιακός

abola10

Φιλίππου: «Κέρδος η απόλυτη συγκέντρωση των παικτών μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Αλλαγή σκυτάλης στους Λέοντες