free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κατσικοκέρης: «Είναι ένα δύσκολο γκρουπ με καλές ομάδες»

Ο Εθνικός πήρε τον τίτλο στον 6ο Ομιλο και θα είναι μία από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Ηρόδοτος στα μπαράζ ανόδου.

 

Ο επιθετικός της ομάδας του Πειραιά, Νίκος Κατσικοκέρης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του, τα μπαράζ ανόδου και τα ματς με τον Ηρόδοτο αλλά και τον Εργοτέλη και το τι έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

 

Αναλυτικά όσα είπε o Νίκος Κατσικοκέρης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

 

Για την κατάκτηση του τίτλου στον 6ο Ομιλο της Γ εθνικής 

 

«Toν θέλαμε πάρα πολύ και ήρθε. Ήταν από την αρχή της σεζόν ο πρώτος μας στόχος και τώρα θέλουμε την άνοδο στα μπαράζ. Εκεί θα κριθούν όλα. Έχουμε δρόμο ακόμα και έχουμε αφήσει… κάβα στα πανηγύρια μας».

 

Για το νικηφόρο ματς με την Ρόδο (0-1)

 

«Ηταν το ματς της χρονιάς για μας αλλά και για την Ρόδο. Κερδίσαμε στο τέλος ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ενώ μας αρκούσε και ισοπαλία. Το γήπεδο είχε πολύ κόσμο και τον σεβαστήκαμε. Δεν προκαλέσαμε με πανηγυρισμούς αφού η ομάδα τους υποβιβάστηκε. Πανηγυρίσαμε στα αποδυτήρια αλλά συγκρατημένα αφού έπεται συνέχεια».

 

Για τα μπαράζ ανόδου

 

«Και πέρυσι πανηγύρισα τον τίτλο με τον Εργοτέλη αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού υπάρχουν τα μπαράζ. Είναι ένα δύσκολο γκρουπ με καλές ομάδες, Έχω εικόνα και από τους τρεις αντίπαλους μας. Παίζουν έμπειροι παίκτες αλλά και μεις έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και πάμε για την άνοδο. Έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε μέχρι τις 22 Απρίλη που θα ξεκινήσουν. Παίζει σημαντικό ρόλο και το πρόγραμμα αλλά και το πόσα ντέρμπι έδωσε η κάθε ομάδα στον Ομιλό της. Εμείς παίξαμε πολλά δύσκολα ματς και έχουμε εμπειρία από τέτοια ματς».

 

Για τα ματς με τον Ηρόδοτο

 

«Θα είναι ιδιαίτερα ματς μετά από τα όσα είχαν γίνει παλαιότερα. Θα είναι φορτισμένο το κλίμα και ελπίζω να μην δυναμιτιστεί το κλίμα. Εύχομαι να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι και να μην έχουμε.. παρατράγουδα ή επεισόδια. Ο Ηρόδοτος είναι μία πολύ καλή ομάδα και πήρε δίκαια τον τίτλο. Μιλάω με παίκτες του, που είναι φίλοι μου και με τον προπονητή του που έχουμε συνυπάρξει σε ομάδα».

 

Για τον χαμένο Τελικό Κυπέλλου από τον Α.Ο Καραβά (1-0)

 

«Δεν μας επηρέασε. Εμείς κοιτάξαμε πρώτα το πρωτάθλημα. Έπαιξαν και κάποια άλλα παιδιά. Το παλέψαμε, δεν ήρθε, προχωράμε για την άνοδο».

 

Για τον Ρομάνο

 

«Ήταν άτυχος αφού τραυματίστηκε. Του αφιερώσαμε την νίκη και τον τίτλο. Του το είχαμε υποσχεθεί. Είναι ένας πολύς καλός άνθρωπος και πολύ καλό παιδί. Του εύχομαι να επιστρέψει δυνατότερος σύντομα».

 

Για τον Εργοτέλη

 

«Παρακολουθώ την πορεία του. Έχει πολύ συζητηθεί ο τρόπος που παίζει. Κάνει μία μεγάλη προσπάθεια με κυρίως νέα παιδιά. Υπάρχει υπομονή και επιμονή στον τρόπο που παίζει. Στο τέλος θεωρώ οτι θα δικαιωθεί και θα μείνει στην κατηγορία. Του χρόνου πιστεύω οτι θα πάει καλύτερα και του εύχομαι σύντομα να ανέβει ξανά στην Σούπερ Λιγκ».

 

Για το τι έγινε το περασμένο καλοκαίρι

 

«Η ομάδα πέρασε δύσκολες στιγμές αφού υπήρχε αβεβαιότητα. Τελικά βρέθηκε ο κ. Σάμι και όλα πήραν τον δρόμο τους. Προσωπικά ήθελα να μείνω αλλά δεν έγινε αφού περνούσε ο χρόνος και είμαι επαγγελματίας με οικογένεια και δεν είχα το περιθώριο να περιμένω άλλο. Αν είχε αλλάξει η κατάσταση νωρίτερα θα είχα μείνει. Μου έγινε μία καλή πρόταση από μία ιστορική ομάδα και δεν μπορούσα να πω «όχι». Ο Εργοτέλης με ανέδειξε και θα έχει πάντα θέση στην καρδιά μου».

 

Για τον ΟΦΗ

 

«Είναι η καλύτερη ομάδα στην Φούτμπολ Λιγκ. Έχει 11 σερί νίκες και παίζει ωραία μπάλα. Τον παρακολουθώ, έχω και φίλους εκεί. Δείχνει οτι είναι μία ομάδα που «διψάει» για άνοδο. Και δίκαια θα ανέβει μαζί με τον Αρη. Ο ΟΦΗ έχει ένα πλήρες ρόστερ που στηρίζεται σε όλους τους παίκτες του. Ειδικά μετά τον Δεκέμβρη δείχνει αποφασισμένος και για την άνοδο και για την πρωτιά. Και έχει τον πρώτο λόγο για την 1η θέση ειδικά αν κερδίσει και την Μ. Τετάρτη».

 

Για τον ίδιο

 

«Θεωρώ οτι έχω μία καλή χρονιά στην ομάδα. Είναι ευχαριστημένοι από μένα και ο κόσμος ου το δείχνει. Μπορεί να μην έχω βάλει τα γκολ που είχα βάλει πέρυσι στον Εργοτέλη αλλά κοιτάζω την ομάδα και αφού πήραμε τον τίτλο, όλοι πήγαμε καλά. Τώρα έχουμε τα μπαράζ και θέλουμε να δείξουμε οτι αξίζουμε να ανέβουμε».

 

Για την Κρήτη και το Πάσχα

 

«Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Από κει είναι η γυναίκα μου. Είναι οικογένεια μου. Θέλω να έρθω για τα ματς με τον Ηρόδοτο και να δω φίλους και συζητήσουμε ποδοσφαιρικά θέματα. Εύχομαι να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο. Θα περάσω το Πάσχα στο Αγρίνιο»

Related posts

Προβατίδης και επίσημα στον Διαγόρα

Abola Team 2

Στα χέρια του Νίκου Λεμονή παραμένουν διοικητικά τα ηνία της Προοδευτικής

Abola Team 3

Σημαντική προσθήκη με Μητρόπουλο το Ρουφ

abola10