free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Ενθαρρυντικά μηνύματα από τους μικρούς»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των ταλαντούχων του παικτών κόντρα στο Καλαμάκι, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Θόδωρος Κουτσουδάκης.

 

 

 

Εξαιρετικά δείγματα γραφής ανέκυψαν για τον τεχνικό του Αγίου Δημητρίου Θόδωρο Κουτσουδάκη από τη συνολική εικόνα κυρίως των πολλών νεαρών παικτών που χρησιμοποιήθηκαν κόντρα στο Καλαμάκι και οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. 

Η τεχνική ηγεσία επικεντρώθηκε περισσότερο και από το νικηφόρο αποτέλεσμα, στην προσφορά των γηγενών ποδοσφαιριστών, που έδειξαν περίσσια θέληση, πάθος και αποφαιστικότητα. Στοιχεία, τα οποία άφησαν ενθουσιασμένο τοπν έμπειρο τεχνικό, ο οπίος τόνισε τα ξής:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα ενθαρρυντικά δείγματα γραφής που παρουσίασαν κυρίως οι νεαροί παίκτες στους οποίους δόθηκε χρόνος συμμετοχής και φυσικά θα συνεχίσω να τους δίνω ευκαιρίες. 

Σ’ ένα κλειστό παιχνίδι από ένα σημείο κι έπειτα βρήκαμε το τρόπο να ανοίξουμε το σκορ και στην συνέχεια μετά το γκολ, που πετύχαμε στο 75ο λεπτό, τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για την ομάδα μας. Πλέον στρέφουμε το μυαλό μας στην επόμενη σεζόν, όπου θα έχουμε την δυνατότητα να διαπιστώσουμε σε πόσους μικρούς μπορούμε να υπολογίζουμε» 

Φιλικό με την Κοψαχείλα θα δώσει την Μεγάλη Πέμπτη εκτός έδρας ο Άγιος Δημήτριος (6 μ.μ.) με τον τεχνικό Θόδωρο Κουτσουδάκη να προσχωρά σε πολλές δοκιμές σχημάτων,α λλα΄και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς ταλαντούχους παίκτες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Καββαδίας: «Μας έλειψε το γκολ»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Συγχαρητήρια στον Άγιο Δημήτριο για τη νίκη του»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλογερόπουλος: «Έκλεισε ο κύκλος μου με μία σπουδαία νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος