free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λύγκος: «Οι παίκτες μου το ήθελαν πολύ!»

Στην τρομερή θέληση των ποδοσφαιριστών του για νίκη επί του ΑΟΝΑ, απέδωσε ο τεχνικός της ΑΕ Μεταμόρφωσης Βαγγέλης Λύγκος τους λόγους που ώθησαν στην επιτυχία.

 

 

 

Την επιστροφή της στον δρόμο των επιτυχιών πραγματοποίησε η ΑΕ Μεταμόρφωσης με την σπουδαία της σε αξία νίκη με 1-0 επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης

 

Μία επιτυχία, η οποία σδυνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση, γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Βαγγέλη Λύγκο:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση, τηνπροσήλωση και την δίψα των ποδοσφαιριστών μου για προσφορά. Ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλό μας και η νίκη που κατακτήσαμε,  ήταν απολυτα δίκαιη. Φτάσαμε στο τρίποντο πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι μαρτυρά το τελικό 1-0, διότι πρι και μετά το γκολ, που πετύχαμε, δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη μας, ενώ δεν απειληθήκαμε καθόλου. Οι παίκτες μου ήθελαν πολύ την νίκη και αυτό το είχα εισπτράξει από τις προπονήσεις, όπου είχνα προηγηθεί. Αυτή η επιτυχία μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια»

 

 

 

 

 

Related posts

Ψύλλιας: «Να βγάλουμε στο γήπεδο όσα κάνουμε στις προπονήσεις»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαντζούνης: «Κρατάμε την εικόνα του δευτέρου μέρους»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Kώστας Παλαιολόγος