free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψαρρός: «Μας βγήκε η κούραση»

Στους τομείς που εξώθησαν την Λαύρα Αργυρούπολης στην ήττα από τον φορμαρισμένο Αστέρα Ζωγράφου επικεντρώθηκε ο τεχνικός Αργύρης Ψαρρός.

 

 

 

Σε εντός έδρας ήττα με 4-2 από τον φιλόδοξο και ιδιαίτερα φορμαρισμένο το τελευταίο  διάστημα Αστέρα Ζωγράφου υποχρεώθηκε η Λαύρα Αργυρούπολης.  

Οι «ροσονέρι» δεν έπιασαν τα στάνταρ απόδοσης προηγούμενων αναμετρήσεών τους, παρουσιάζοντας πολλές αμυντικές αδυναμίες, με άμεση συνέπεια να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. 

Ο τεχνικός Αργύρης Ψαρρός στις δηλώσεις του επικεντρώθηκε στην σωματική, αλλά και πνευματική κόπωση, που διέκρινε στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του 

«Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Ζωγράφου από ένα σημείο κι έπειτα μας βγήκε η κούραση. Δεν είχαμε την φρεσκάδα προηγούμενων αναμετρήσεων και δεν μπορέσαμε να φτάσουμε τα στάνταρ απόδοσης που επιθυμούσαμε, με άμεση συνέπεια να έρθει φυσιολογικά η ήττα απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα.

 

Το διάστημα των εορτών θα μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε και να πάρουμε ανάσες, ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Πλέον η όλη μας προσοχή επικεντρώνεται στο  επόμενο πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στα Ιλίσια 2004»

 

 

 

 

Related posts

Μπουγάς: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team