free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Αποδώσαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο»

Τον ενθουσιασμό του από την εν γένει παρουσία των παικτών του εξέφρασε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς στο νικηφόρο 4-2 επί της Λαύρας Αργυρούπολης. 

 

 

 

 

Η εκπληκτική εμφάνιση, που πραγματοποίησε ο Αστέρας Ζωγράφου απέναντι στην Λαύρα Αργυρούπολης χαροποίησε ακόμη περισσότερο και από την νίκη με 2-4 τον Πέτρο Σομπότοβιτς. 

 

Ο τεχνικός ηγέτης των «κυανέρυθρων» έμεινε ενθουσιασμένος από την διάθεση και την δίψα για προσφορά των πολλών νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του, γεγονός το οποίο εξέφρασε στις δηλώσεις πιου παραχώρησε

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση και την αγωνιστική πειθαρχία, όπου έβγαλαν οι πολλοί νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες μου, που αγωνίστηκαν κόντρα στην Λάυρα Αργυρούπολης. Απέναντι σε μία πολύ αξιόλογη ομάδα που διαθέτει πάρα ποολύ δυνατή έδρα, εμφανιστήκαμε πολύ συγκροτημένοι. Παίξαμε ελεύθερα κι αποδώσαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο,.Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, πετύχαμε τέσσερα γκολ, ενώ παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε δύο γκολ, κυρίως από στημένες φάσεις, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Τα μηνύματα που προκύπτουν για το μέλλον είναι εξόχως ενθαρρυντικά. Αυτό που προέχει για εμάς, είναι αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να έχουμεσε όσο ψηλότερα επίπεδα επιμούμε την απόδοσή μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κεραμεικός-Απόλλων Χαλανδρίου 1-4

Abola Team 3

Καλαϊτζίδης: «Οι παίκτες μου ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί»

Χαραλαμπίδης: «Πήγαμε εξαιρετικά με την Κοψαχείλα»

Abola Newsroom