free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Μεγάλο μας κέρδος οι μικροί!»

Την ευτυχία του για την εξαιρετική εικόνα των νεαρών του ποδοσφαιριστών, φανέρωσε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.  

 

 

 

 

Μπορεί ο Ήφαιστος Περιστερίου να γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Αθηναϊκό, ωστόσο, η γενικότερη εικόνα, που παρουσίασε, άφησε πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα. 

Η τρομερή διάθεση και η δίψα για προσφορά που εμφάνισαν οι πολλοί πιτσιρικάδες, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών και πήραν χρόνο συμμετοχής, αποτέλεσε το πιο χαρμόσυνο νέο για τον τεχνικό των «ροσονέρι» Θόδωρο Τρανό, ο οποίος με τη σειρά του, τους έπλεξε το εγκώμιο:

 

«Έμεινα ιδιαίτετα ευχαριστημένος από την εικόνα και την διάθεση που επέδειξαν οι μικροί και ταλαντούχοι παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές μας. Η εικόνα που έβγαλαν ήταν για εμάς το μεγαλύτερο κέρδος και μου απέδειξαν ότι μπορώ να ποντάρω στις δυνατότητές τους στο μέλλον. Θα συνεχίσω να τους δίνω ευκαιρίες και στα επόμενα παιχνίδια, δεδομένου ότι η φιλοσοφία μας δεν πρόκειτια να διαφοροποιηθεί. Η ομάδα μας φέτος στον πρώτο γύρο έκανε πρωταθλητισμό, στον δεύτερο γύρο δεν μας βγήκαν κάποια αποτελέσματα και πλέον δίνουμε ευκαιρίες σε παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μα να αναδείξουν το ταλέντο τους»

 

 

 

 

 

Related posts

Μοιρασιά στα Λιόσια για Ολυμπιακό και Ήφαιστο (1-1)

Abola Team

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ 1-1 Τα στιγμιότυπα

admin

Βλάχος: «Καλή εμφάνιση κι αποτέλεσμα κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες»

Kώστας Παλαιολόγος