free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανακάλεσε κι επέστρεψε στον Άγιαξ Ταύρου ο Αντώνης Τσάτσος

Ο διοικητικός ηγέτης κι άμεσος χρηματοδότης επέστρεψε δριμύτερος στην Προεδρία του συλλόγου, αφού πήρε τις απαραίτητες εγγυήσεις. 

 

 

 

Ραγδαίες και μαζικές είναι οι εξελίξεις που «τρέχουν» τα τελευταία 24ωρα στα διοικητικά δρώμενα του Άγιαξ Ταύρου,.

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες υπάρχει σημαντική ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση που αφορά το μέλλον του Αντώνη Τσάτσου στην προεδράι του ιστορικού σωματείου,.

 

.Οπως είχαμε γράψει, ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου είχε δηλώσει την παράιτησή του, αλλά μετά από τις αφόρητες πιέσεις, που δέχθηκε από τον περίγυρο, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες του και πολύ περισσότερο, έπειτα από τις διαβεβαιώσεις, που πήρε για μία σειρά καίριων ζητημάτων, που αφορούν την ομάδα, θεώρησε σκόπιμο να πάρει πίσω την αρχική του απόφαση και να εξακολουθήσει να ηγείται των διοικητικών τυχών του σωματείου

 

Από εκεί κι έπειτα είναι λογικό από μία άποψη να πάρει την απόφασή του πίσω ο Αντώνης Τσάτσος, είδικά σε μία χρονική περίοδο, όπου αγωνιστικά ο Άγιαξ Ταύρου βαδίζει τον δρόμο των επιτυχιών στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ , που την έχου φέρει ένα μόλις βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλανδρίου και να διεκδικεί με πολλές πιθανότητες το εισιτήριο της άμεσης επαν΄δου στη Α’ Κατηγορία

 

 

Related posts

Γενικός ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων του Αγ. Δημητρίου: Επισκέφθηκαν την προπόνηση της ομάδας και φώναζαν παθιασμένα για νίκη με σκορ επί του ΑΟ Ιλίου-Β. Χρυσοχόου: “Ασυγκράτητος ο κόσμος μας”

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 19-20/11

Abola Newsroom

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Συνδέσμου Προπονητών Αθήνας

Γιώργος Ανανίδας