free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μαυρίκος: «Αποκτούμε οντότητα ομάδας»

Την ικανοποίησή του για την διαρκή βελτίωση της απόδοσης των νεαρών του παικτών, εξέφρασε ο τεχνικός ηγέτης του Δάσους Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαυρίκος. 

 

 

 

Την διαρκή αγωνιστική του άνοδο πιστοποίησε το Δάσος Χαϊδαρίου με την σπουδαία του νίκη επί της Δάφνης Αθηνών με το «χορταστικό» 4-3. 

Το νεανικό συγκρότημα των δυτικών προαστίων αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο φανέρωσε πολλές αρετές ιδιαίτερα στο επιθετικό «κομμάτι», αλλά κι ένα μέρος της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από τον τεχνικό Δημήτρη Μαυρίκο και τους άμεσους συνεργάτες του.

 

Γεγονός το οποίο προκάλεσε την απόλυτη ικανοποίηση του τεχνικού ηγέτη Δημήτρη Μαυρίκου, που με τη σειρά του δήλωσε τα εξής:

 

«Φτάσαμε στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας κλόντρα στην Δάφνη Αθηνών και μάλιστα με το ίδιο σκορ, το 4-3. Στοιχείο το οποίο καταδεικνύει πάρα πολλά όσον αφορά την βελτίωση της επιθεθιτκής μας λειτουργίας. Την ίδια στιγμή αναδεικνύει και αμυντικές αδυναμίες, οι οποίες παρουσιάζονται κυρίως λόγω του γεγονότος ότι οι περισσότεροι παίκτες μας είναι γηγενείς και πολύ μικροί σ ηλικία και δυσκολεύονται πολύ στο κομμάτι που αφορά την γενικότερη διαχείριση του παιχνιδιού. Το πλέον σημαντικό εόμως, στοιχείο είναι ότι πλέον αποκτούμε οντότητα ομάδας. Όπως φυσικά και ότι διεκδικούμε με πολλές πιθανότητες για μία θέση στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα μετά από πολλά χρόνια και αυτό αποτελεί τεράστια κατάκτηση για τον σύλλογο, με προοπτική ένα ακόμη πιο ευοίωνο μέλλον»

 

 

 

 

Related posts

Ανανέωσε ο Πιστόλης στον Ορφέα Αιγάλεω

ΔΟΥΡΕΙΟΣ KYΨΕΛΗΣ-ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 2-0: Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Ρένος Γιαμπουράς

Ανακοινώθηκαν τα φιλικά του Κεραμεικού

Abola Team 2