free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Κρατάμε την καλή εμφάνιση»

Στην εξαιρετική εικόνα των ποδοσφαιριστών του επικεντρώθηκε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

 

Με εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Ποσειδώνα Γλυφάδα συνε΄χισαν τα Ιλίσια 2004 την πορεία τους στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας 

Η εν γένει εικόνα, ωστόσο των «κυανέυρθων» ήταν αρκετά ενθαρρυντική και ιδιαίτερα πολλών απικτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Περικλή Παπαζαφειρόπουλο, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

 

«Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση, που πραγματοποιήσαμε στην αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας και ιδιαίτρα αυτή του πρώτου μέρους,. Διάστημα, όπου ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε και χάσαμε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στη συνέχεια ισοφαριστήκαμε, ενω και στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εν γένει εικόνα των ποδοσφαιριστών μου και ιδιαίτερα των ταλαντούχων παικτών που προέρχονται από τις υποδομές. Κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

 

 

Related posts

Με διαστημικό Γεγέ ο Ιάσωνας 1-2 τον Άτταλο

Abola Team 3

Βλάχος: «Nιώθουμε σαν να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές!»

Φιλίππου: «Στο δεύτερο μέρος ήμασταν ισοπεδωτικοί!»

Kώστας Παλαιολόγος