free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης: «Παιχνίδι της χρονιάς με την Τερψιθέα»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Τερψιθέα επικεντρώθηκε ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Τζίτζης.  

 

 

 

 

 

Πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα άφησε σε όλους στην Αγία Παρασκευή η νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στους Τράχωνες.με 2-0.

 

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι «μελανόλευκοι» επανήλθαν δριμύτεροι στον δρόμο των επιτυχιών αποδίδοντας μάλιστα ποδόσφαιρο αξιώσεων. Κάτι το οποίο τους έδωσε τη δυαντότητα να βελτιώβσουν τον δείκτη αυτοπεποίθησής τους, όσον αφορά την καθοριστική συνέχεια του «μαραθωνίου» του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, όσον αφορά το κυνήγι της ανόδου.

 

Ο αρχηγός της φετινής φιναλίστ Κυπέλλου ΕΠΣΑ Γιώργος Τζώτζης, έπσευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας:

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, διότι απέναντις τους Τράχωνες πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία είχαμε άμεση ανάγκη, ώστε να διατηρήσουμε ολοζώντανες τις ελπίδες μας για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου κι αφετέρου, ώστε να βελτιώσουεμ τη ψυχολογία μας μετά τα τελευταία προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε φέρει. Το πλέον ενθαρρυντκό στοιχίο αφορά και την εμφάνισή μας, η οποία ήταν πολύ καλή, δεδομένου ότι θα μπορούσαμε με λίγη τύχη και προσοχή στην τελική προσπάθεια να πετύχουμε  κπολλά περισσότερα τέρματα ακι η νίκη μας να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις» ήταν τοα ρχικό σχόλιο του Γιώργου Τζίτζη, για να προσθέσει:

 

«Η προσοχή μα πλέον επικεντρώνεταις την επόμενη αναμέτρηση που ακολουθεί μετά την πάραδο των εορτών του Πάσχα, κόντρα στην Τερψιθέα. Ένα ματς το οποίο έχει απκτήσειαγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας,. Δεδομένου ότι χριαζόμαστε πάση θυσία την νίκη, κόντρα σ’ ένα αντίπαλο, ο οποίος αι αυτός θέλει τους βαθμούς, για τον λόγο ότι παλεύει για την σωτηρία του. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι»

 

 

Related posts

Έντονες συγκινήσεις στην Αγία Παρασκευή!

Abola Newsroom

Με Ράμμο στο τιμόνι η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Τετράστερος ΓΣ Αργυρούπολης!

abola10