free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μπαλόπουλος; «Τεράστια πρόκληση και κίνητρο το αήττητο»

Το μεγάλο φετινό στόχο ενόψει της τελικής ευθείας οριοθέτησε ο τεχνικός ηγέτης της Πρωταθλήτριας Κηφισιάς 2010 Μάριος Μπαλόπουλος.

 

 

 

 

 

Την ξέφρενη και αήττητη κούρσα της στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Κηφισια΄2010 με τον εκτός έδρας θρίαμβό της με 3-1 κόντρα στον αξιόμαχο Αρίωνα

Οι Πρωταθλητές πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους στο δεύτερο μέρος, διάστημα, όπου σημείωσαν τρία υπέροχα τέρματα και απέδειξαν ότι η εκπληκτική τους κούρσα μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να λογιστεί.

Την στιγμή, όπου απομένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ξεκάθαρος στόχων όλων είναι η διατήρηση του αήττητου, δεδομένου ότι το συγκρότημα των βορείων προαστίων συνιστά την μοναδική ομάδα του συνόλου των ερασιτεχνικών κατηγοριών της ΕΠΣΑ, που έχει να επιδείξει φέτος ένα τέτοιο επίτευγμα

Κάτι το οποίο αποτελεί πρόκληση για όλους και πολύ περισσότερο για τον τεχνικό ηγέτη Μάριο Μπαλόπουλο, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει τα εξής:

«Είμαστε όλοι μας πολύ ευχαριστημένοι από τη νέα πολύ σημαντική εκτός έδρα ςνίκη, που πετύχαμε απέναντι στον Αρίωνα. Μία επιτυχία, που μας επέτρεψε να διευρύνουμε το αήττητο και αν εξακολουθήσουμε να έχουμε στο μυαλό μας αυτή την πρόκληση και το τεράστιο κίνητρο για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

Τώρα θα ξεκουραστούμε μερικές ημέρες για το Πάσχα και από την Τρίτη θα επικεντρωθούμε , ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕ Αιγάλεω. Μία ομάδα ιδιαίτερα δυνατή. Παράμετρος, που θα πρέπει να μας κάνει ακόμη περισσότερο πιο συγκεντρωμένους κι αποφασιστικούς».

 

 

Related posts

Θύελλα Περστερίου-Τόλμη Περιστερίου 1-2

Abola Team 3

Σαρωτική εμφάνιση η Νέα Σμύρνη (1-8)

Abola Team

Πρασσάς: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο»

Kώστας Παλαιολόγος