free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα»

Την φιλοσοφία του, που αφορά την προώθηση ταλαντούχων παικτών εξέφρασε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου. 

 

 

 

 

Η δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί της Νέας Σμύρνης με 1-0 έδωσε τη δυνατότητα στην Λυκόβρυση κατά πολύ μεγάλο ποσοστό να «κλειδώσει» την υπόθεση παραμονή στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Από την στιγμή κατά την οποία εκπληρώθηκε ο πρωταρχικός στόχος του νεανικού συγκροτήματος των βορείων προαστίων, ο τεχνικός ηγέτης Κώστας Ιωάννου αποσκοπεί να βρίσκει συνεχώς κίνητρα, ώστε να διατηρήσει την ομάδα του σε υψηλό βαθμό αγωνιστικότητας, συνεχίζοντας παράλληλα ην παραγωγική διαδικασία αξιοποίησης ταλαντούχων παικτών. Με το βλέμμα στο μέλλον.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Κώστα Ιωάννου: «Στα παιχνίδια που απομένουν, ξεκάθαρος στόχος μας θα είναι να αξιοποιήσουμε τα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών ώστε να δούμε πάνω σε ποιους θα μπορέσουμε να βασιστούμε από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνετια και να μπορέσουμε να κάνουμε τον απολογισμό μας έχοντας να επιδείξουμε θετικό πρόσημο για την σεζόν που φεύγει»

 

 

 

Related posts

ΠΟΨ: Αποχώρησε ο Βεντούρης

Nάσος Φακίδης

Λαζάρου: «Με φιλοδοξίες και φέτος»

abola10

Δημητρίου: “Δύο διαιτησίες δωρεάν για τις ομάδες”

abola10