free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Σχεδιάζουμε ήδη την ομάδα της επόμενης σεζόν»

Το στίγμα του  για το μέλλον έδωσε ο τεχνικός των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης. 

 

 

 

 

Με το … βλέμμα στο μέλλον κινούνται ήδη στα Σούρμενα.

Το γεγονός ότι η ιδιαίτερα φιλόδοξη και δημοφιλής ομάδα δεν έχει μπροστά της κάποιον ξεκάθαρο στόχο στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, ωθεί τη διοίκηση, και τον προπονητή Γιάννη Μητρούση στη ιδέα αξιολόγησης του υπάρχοντος υλικού, αλλά και χρησιμοποίησης μεγαλύτερου όγκου ταλαντούχων παικτών που προέρχονται από τις υποδομές, με άξονα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κάτι το οποίο παραδέχθηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός ηγέτης Γιάννης Μητρούσης:

 

«Εμείς συνεχίζουμε απτόητοι πάνω στο μότο και την φιλοσοφία που έχουμε θέσει. Όπως κάναμε καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, έτσι και τώρα θα συνεχίσουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σχεδιάζοντας ήδη την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Μετά την ήττα από τον Χαραυγιακό δεν έχουμε θέσει μπροστά μας κάποιον ξεκάθαρο στόχο κι έτσι στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές σκοπεύουμε να κινηθούμε πάνω σε αυτό το πρίσμα. Βέβαια σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουμε στα τελευταία παιχνίδια, αφού θα παλέψουμε για α καλύτερα δυνατά αποτέλεσμα, ωστόσο αυτό που ήδη προέχει για εμάς, είναι να θέσουμε τις υγιείς και στέρεες βάσεις για το μέλλον»

 

 

Related posts

Στις Γειτονιές της Αθήνας: “Ο Αντώνης Κουσουρίδης καλεσμένος στο Abola Sport”

Abola Newsroom

Τρανός: «Μπράβο στους παίκτες μου για την προσπάθεια»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Βγάλαμε αντίδραση, μόνο νίκη με τον Πανερυθραϊκό»

Kώστας Παλαιολόγος