free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση»

Toν προβληματισμό του για την νέα εντός έδρας ήττα της ομάδας του εξέφρασε ο έμπειρος αμυντικός του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης.

 

 

 

Για ακόμη ένα φετινό του παιχνίδι ο Παράδεισος Αμαρουσίου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον μαχητικό Άρη Χολαργού.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο δεν επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να … καθαρίσει και μαθηματικά με την υπόθεση παραμονή στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ και όλα πλέον να είναι ανοικτά ενόψει των έξι καθοριστικών αναμετρήσεων που απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού «μαραθωνίου».

Πλέον η προσοχή όλων έχει επικεντρωθεί στο επόμενο κομβικής σημασίας εκτός έδρας ματς που ακολουθεί μετά την πάροδο των εορτών του Πάσχα  κόντρα στο Καλαμάκι/.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα του Αμαρουσίου, είναι οι δηλώσεις του έμπειρου στόπερ Αλέξη Στούλη: 

«Για ακόμη ένα παιχνίδι στην έδρα μα δεν ήμασταν καλοί και δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση κι οφείλουμε να το διορθώσουμε αυτό το συντομότερο δυνατόν. Δυστυχώς γίναμε ξανά στο ίδιο έργο θεατές. Η προσοχή αμς τώρα στρέφεται αποκλειστικά στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στο Καλαμάκι. Ο προσεχής αντίπαλός μας παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή του, ωστόσο κι εμείς χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας επιτρέψει να «κλειδώσουμε» την υπόθεση παραμονή κι εν συνεχεία να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη χρονιά κάνοντας τον απολογισμό μας» 

 

Related posts

Μανωλάς: «Όταν οι άλλοι έπεφταν, εμείς συνεχίζαμε!»

Τζώτζης: «Με όλες μας τις δυνάμεις για θετικό αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ρήξη χιαστών ο Χιονάς

Kώστας Παλαιολόγος