free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Τυχερός αλλά και ατσάλινος!

 

Με … αυτοκαλάθι του Εμπαγέ στο τέλος της παράτασης, ο Παναθηναϊκός υπέταξε την Αρμάνι στο Μιλάνο με 95-96 και πλέον ελπίζει βάσιμα για το πλεονέκτημα έδρας, ενόψει πλέι – οφ.

 

 

 

 

 

Έμεινε όρθιος στο Μιλάνο με δραματικό τρόπο και ελπίζει την ύστατη ώρα για το πλεονέκτημα έδρας ο Παναθηναϊκός!

 

Αν και βρέθηκαν στο -17 στο 27’, αν και αυτοκτόνησαν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας (όταν σχεδόν σε νεκρό χρόνο ο Σίνγκλετον έκανε φάουλ για τρεις βολές που έστειλε το ματς στην παράταση), οι πράσινοι βρήκαν τον τρόπο να νικήσουν την Αρμάνι (96-95) και να περιμένουν ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις ή ήττα της Ρεάλ από την Μπάμπεργκ για να είναι οριστικά στην τετράδα.

 

Αυτοκαλάθι του Εμπαγέ το νικητήριο(!) για τον Παναθηναϊκό στην εκπνοή του έξτρα χρόνου, μετά από προσπάθεια του Τζέιμς, ο οποίος σταμάτησε στους 18 πόντους με 4 ασίστ και ισάριθμα ριμπάουντ. Τους ίδιους πόντους πέτυχαν και οι Καλάθης-Γκιστ που ήταν… μεταμορφωμένοι στην επανάληψη, ενώ διψήφιος ήταν και ο Σίνγκλετον με 10π. Κακό σε γενικές γραμμές το τριφύλλι, λίγα πράγματα πήρε από τις «ρεζέρβες» ο Πασκουάλ, έχει κάθε λόγο να φωνάζει για κάποια… σφαλτσοσφυρίγματα, κυρίως στο δεύτερο μέρος, η ελληνική ομάδα, αφού είδε το διαιτητικό τρίο να «ανακαλύπτει» φάουλ υπέρ των Ιταλών σε καίρια σημεία….

 

Αξίζει να σημειωθεί πως αποφεύχθηκε οριστικά το ενδεχόμενο ελληνικού «εμφυλίου».

Τα δεκάλεπτα: 27-18, 55-42, 69-61, 87-87 (κ.α), 95-96

Related posts

«Ερυθρόλευκος» θρίαμβος σε ματσάρα!

Νταμπλούχος η ομάδα μπάσκετ της UNION EUROBANK

Abola Team 3

Χτύπησαν οπαδούς του Ολυμπιακού στην Ταξίμ

Abola Team 3