free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Για να τιμήσουν την μνήμη του μεγάλου Τάκαρου Λουκανίδη έπαιξαν οι παλαίμαχοι του Ρουφ, του ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS και του ΑΟ Θήβας-Παράλληλα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Αιγάλεω (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

 

Τίμησαν και με το παραπάνω την μνήμη του Τάκη Λουκανίδη και την προσφορά του καλύτερου ίσως Έλληνα ποδοσφαιριστή σε αυτό το χώρο οι παλαίμαχοι του Ρουφ, του ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ΑΤΗΕΝS και του ΑΟ Θήβας.

Αυτό συνέβη το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης 4/4 στο συγκεκριμένο Τουρνουά Παλαιμάχων με την συμμετοχή των τριών ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ορυζομύλων στο Αιγάλεω. Παράλληλα η σπουδαία αυτή ποδοσφαιρική φιέστα πραγματοποιήθηκε για να συγκεντρωθούν όπως και έγινε τρόφιμα τα οποία δόθηκαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω. Συνολικά μοιράστηκαν τρόφιμα σε 60 οικογένειες. Την φιέστα διοργάνωσε ένας από τους ανθρώπους που τιμάει με την παρουσία του το αθηναϊκό-ερασιτεχνικό και ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τις πρωτοβουλίες κυρίως των παλαιμάχων για κοινωνικό σκοπό. Ο λόγος για τον Μαρίνο Παπαντωνόπουλο ο οποίος είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της ομάδας ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C ATHENS η οποία είναι πολυεθνική, έχει ιδρυθεί εδώ και 2,5 χρόνια αγωνιστικά παραμένει αήττητη επί 129 αγώνες μαζί με τους δύο που έγιναν σε αυτό το τουρνουά στο γήπεδο Ορυζομύλων. Η συγκεκριμένη ομάδα της οποίας όλοι οι παίκτες-παλαίμαχοι έχουν περάσει από το ιστορικό τρένο ΕΞΠΡΕΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ που έκανε απευθείας την διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη διαθέτει ιδιόκτητο πούλμαν ενώ έχει πραγματοποιήσει πολλές εξορμήσεις στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων κατόπιν πρόσκλησης που δέχθηκε επισκέφθηκε το Καμπ Νου, την έδρα της Μπαρτσελόνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος είναι επίσης πρόεδρος της σημερινής ομάδας της Ιεράπολης. Η ομάδα του ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS συμμετέχει μόνο σε αγώνες για κοινωνικούς σκοπούς.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά έγιναν τρεις αγώνες. Όλες οι ομάδες δηλαδή με αγώνες διάρκειας 40 λεπτών έπαιξαν μεταξύ τους ενώ τον άτυπο τίτλο της νικήτριας ομάδας πήρε η ομάδα του Ρουφ.

Πριν από τους αγώνες έγιναν βραβεύσεις με αναμνηστικά και Κύπελλα. Τιμήθηκαν οι ομάδες παλαιμάχων του ΠΑΟ Ρουφ της Αούστρια και του ΑΟ Θήβας, ο υπογράφων δημοσιογράφος Φώτης Κατσούφης και οι τρεις διαιτητές του αγώνα Γιώργος Τσίπουρας, Λουκάς Ζάχαρης και Λαγκαδίτης. Τα έπαθλα από πλευράς ΑΟ Θήβας παρέλαβαν οι Μανόπουλος, Κουτρούμπας, Κυριάκου αλλά και ο πρόεδρος των παλαιμάχων του συλλόγου Βασίλης Τουρίκης, από πλευράς Ρουφ ο Βασίλης Κοτσαύτης και ο Θωμάς Μανώλης ενώ απονομές έκαναν ο Πάρης Βάλβης, ο πρώην πρόεδρος της Ιεράπολης Νίκος Μαρτίνος, ο προπονητής της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Γιάννης Σάμιος, ο γκλκίπερ Βενιός, φυσικά ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος και ο βετεράνος άσος της ίδιας ομάδας Καρατζάς με θητεία στις μεγάλες κατηγορίες. Οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Θήβας πρόσφεραν στην αποστολή του Ρουφ αλλά και στην ομάδα ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ από ένα πανέμορφο καδράκι, αναμνηστικό-μικρογραφία με την ιστορία της Αρχαίας Θήβας. Όλες οι ομάδες αντάλλαξαν μεταξύ τους αναμνηστικά και λαβαράκια.

Τους αγώνες του τουρνουά παρακολούθησαν ο παλαίμαχος άσος του Ρουφ Βαγγέλης Κατσούρης, ο παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου Νίκος Βισβίκης και η ένθερμη υποστηρικτής του Ρουφ Τάνια Κοφινιώτη η οποία ακολουθεί παντού και την ομάδα των Παλαιμάχων της Αούστρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής της ομάδας των Παλαιμάχων του ΑΟ Θήβας είναι ο Χρήστος Μακρυπούλιας ξάδερφος του προέδρου του Κεραμεικού Κώστα Μακρυπούλια.

Στο πρώτο ματς Θήβα και Ακρόπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Στο δεύτερο ματς το Ρουφ με γκολ που πέτυχε ο Σπύρος Κωνσταντίνου νίκησε με 1-0 την Θήβα που είχε δοκάρι με τον Τσακανίκα. Στο τρίτο παιχνίδι Ρουφ και Ακρόπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Προηγήθηκε το Ρουφ με τον Σπύρο Κωνσταντίνου ενώ ισοφάρισε η Ακρόπολης που είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Φαρίν με τον Αγγελόπουλο.

ΡΟΥΦ (υπεύθυνος ομάδας Βασίλης Κοτσαύτης-κόουτς Άκης Βλάσσης): Τσιγκουράκος, Αλέξης Μανώλαρος, Μουρκοβίτης, Βασίλης Κοτσαύτης, Θωμάς Μανώλης, Βασιλάκος, Σπύρος Κωνσταντίνου, Νερατζίνης, Μακρής, Μπενέκης, Βεντουράς. Παρασκευόπουλος ενώ μαζί με την αποστολή του Ρουφ ήταν επίσης ο Νίκος Μπούρας και ο Βασίλης Χρυσανθόπουλος.

ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS (Πρόεδρος Μαρίνος Παπαντωνόπουλος-κόουτς Γιάννης Σάμιος): Βερνιός, Φρατζέσκος, Καρατζάς, Μπρέχας, Χασάν, Γεωργόπουλος, Τεργιάκης, Φαρίν, Ετιμπέ, Βάλβης, Τάσσης, Σπανόπουλος, Ντάσης, Αγγελόπουλος, Ροδόπουλος, Λαγκαδινός, Σάμιος.

ΑΟ ΘΗΒΑΣ (Πρόεδρος Βασίλης Τουρίκης-κόουτς Χρήστος Μακρυπούλιας): Φουστανελάς, Φούκας, Τσακανίκας, Παπαναστασίου, Καραμπιτσάκος, Κυριάκου, Γιαννάκης, Βαρσάμης, Ευσταθίου, Αλ. Ζυγογιάννης, Μακρυπούλιας, Θοδ. Ζυγογιάννης.

Γιατρός των αγώνων ήταν ο Λευτέρης Καμπράνης.

Στην κεντρική ΦΩΤΟ οι ομάδες Παλαιμάχων του Ρουφ με την μπλέ Φανέλα και της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Στην πρώτη ΦΩΤΟ κάτω οι ομάδες Παλαιμάχων του ΑΟ Θήβας με τα κόκκινα και της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ με τον διαιτητή Τσίπουρα στην μέση, τον βοηθό του Λουκά Ζάχαρη στο αριστερό άκρο της ΦΩΤΟ και τον Βασίλη Τουρίκη στο δεξί άκρο της ΦΩΤΟ πρόεδρο των παλαιμάχων της Θήβας.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Η ομάδα των Παλαιμάχων του Ρουφ

Φωτογραφία του Abola Sport.

Ο πρώην πρόεδρος της Ιεράπολης Νίκος Μαρτίνος αριστερά βραβεύει τον πρόεδρο των παλαιμάχων της Θήβας Βασίλη Τουρίκη.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Ο Γιάννης Σάμιος της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ δεξιά βραβεύει τον αρχηγό των παλαιμάχων του Ρουφ Βασίλη Κοτσαύτη

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος αριστερά με τον Βασίλη Κοτσαύτη του Ρουφ

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Ο Βασίλης Κοτσαύτης βραβεύει τον διαιτητή Λουκά Ζάχαρη

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Ο Πάρης Βάλβης της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ βραβεύει τον διαιτητή Γιώργο Τσίπουρα

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Ο γκολκίπερ του ΑΟ Θήβας Βενιός μαζί με τους Κυριάκου και τον Μαρίνο Παπαντωνόπουλο.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Ο Θωμάς Μανώλης του Ρουφ αριστερά μαζί με τον Καρατζά της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ανταλλάσσουν αναμνηστικά

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος την στιγμή που δίνει τα μετάλλια στις ομάδες

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Είναι η στιγμή που ο Μανόπουλος του ΑΟ Θήβας δίνει αναμνηστικό της αρχαίας Θήβας στους παλαίμαχους του Ρουφ και συγκεκριμένα στον Νίκο Μπούρα

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Ο ΑΟ Θήβας προσφέρει αναμνηστικό της Αρχαίας Πόλης στον Μαρίνο Παπαντωνόπουλο και στην ομάδα ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Οι παλαίμαχοι άσοι Βαγγέλης Κατσούρης δεξιά και Νίκος Βισβίκης αριστερά έχοντας κοντά τους την ένθερμη φίλαθλο του Ρουφ Τάνια Κοφινιώτη παρακολουθούν το τουρνουά αλλά και κάποιοι νέοι μαζί

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Related posts

Μπαλαγιάννης; Το τρίποντο μας έδωσε αυτοπεποίθηση…

Abola Team

Πέρασε Θύελλα από την Ηλιούπολη!

Abola Team

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-1: Τα στιγμιότυπα της μεγάλης νίκης των “οράνιε”

abola10